USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Водія, який збив насмерть пішохода на волинській трасі, ув’язнили на 5 років

9 Січня 2014 17:57
До п'яти років за ґратами засудили волинянина, який майже 2 роки тому збив насмерть пішохода у Нововолинську. Про це повідомляє «Під прицілом»

Близько 22 години чоловік автомобілем марки «Фольксваген 7 НК» їхав у напрямку міста Володимир-Волинський. Водій був неуважним за кермом і не встиг помітити хлопця, який рухався у тому ж напрямку дороги. Таким чином, він наїхав на пішохода, який помер відразу на місці ДТП. Після аварії водій вийшов з автомобіля і перетягнув його на узбіччя траси.

У суді обвинувачений своєї вини не визнав, стверджував, що уникнути наїзду не міг, бо хлопець саме в той час перебігав дорогу. Також зазначив, що була уже темна пора і йшов дощ.

Тож, Нововолинський міський суд Волинської області засудив: керуючись статтею 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху) обвинуваченого визнати винним у вчиненні злочину та призначити покарання у виді позбавлення волі терміном на п’ять років з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки. А також стягнути 7 тисяч 862 гривні судових витрат у дохід держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus