USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водіям можуть скасувати «листи щастя» за порушення ПДР з камер автофіксації

13 Лютого 2021 22:35
В Україні водіям можуть скасувати «листи щастя» за порушення ПДР, які реєструють камери автоматичної фіксації.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає ТСН.

За його словами, у Верховній Раді вже зареєстровано відповідний законопроєкт. Він також додав, що це стане можливим у разі вчасної сплати штрафу.

«Це дозволить скоротити витрати з державного бюджету і, у разі ухвалення проєкту закону, лист буде отримувати лише та особа, яка не сплатила свій штраф протягом 15 днів», – зазначив Геращенко.

Окрім того, найближчим часом у ВР зареєструють законопроєкт про притягнення представників дипломатичного корпусу до адміністративної відповідальності, якщо вони порушуватимуть Правила дорожнього руху в Україні.

Додамо, що «листи щастя» водії отримують від літа 2020 року, коли в Україні почала роботу система автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus