USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Водій автобуса Буковель-Луцьк заклеював тріснуте лобове скло скотчем

6 Грудня 2017 11:17
Водій автобусу за маршрутом Буковель-Луцьк заклеював тріскуте лобове скло, збираючись у дорогу. Про це у мережі написала Tetyana Chernykh‎.

З її слів, на її запитання, як водій за таких погодніх умов збирається їхати, той лише віджартувався. Інцидент трапився на автостанції у Львові.

"Центральний Автовокзал у Львові. Щойно придбала квиток до Луцька на автобус Буковель-Луцьк. Варто зауважити, ціна не найнижча - 154 грн. (з Луцька квиток до Львова коштував 121 грн.). Йду від каси до свого автобуса і бачу таку картину: шофер намагається заклеїти лобове скло скотчем, а скотч не прилипає і сипляться крихти скла. На моє питання, як Ви збираєтеся їхати і чи Вам видно дорогу (при таких погодніх умовах), водій кидає жарти, явно виражаючи свою злість та невдоволення. Звертаюсь у касу щодо обміну квитка на наступний рейс, кажуть повернуть кошти з втратою 30% вартості купленого мною 5 хв. тому квитка.

Після недовгих переконань з мого боку, квиток таки обмінюють, ще й здачу видали))) Питання. Чи має право АС випускати в дорогу автобус у такому стані??? А потім не дай Бог новини про підвищену аварійність!!! Водію звичайно бажаю щасливої дороги. І зі всією повагою до перевізника, але будьте добрі, дбайте про здоров'я власне і Ваших пасажирів", - йдеться у дописі.

Каже, автобус поїхав на Луцьк в 10:35 за розкладом і додає, що водій дивився на неї, як на злу тьотку, яка заважає йому працювати в звичному режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Дмитро Показати IP 6 Грудня 2017 11:31
яка розумна і кмітлива жіночка попалася..... і водія пригрузила, і касиршу пригрузила.... а слабо мозок курячий включити і подумати, що водій найманий робітник, і якщо він їде у рейс, то потрібно зауваження не йому робити а перевізнику? (який швидше за все вимагає від нього їхати в любу погоду і за любих умов), ах да, тупог?лова курка вміє тільки констатувати факти, і викладувати їх у соцмережах, а пропонувати рішень і дотягувати справу до кінця - ні.
Пасажир до Дмитро Показати IP 6 Грудня 2017 11:56
А що вона повинна була робити? Може мала ще сама скло замінити і щоб водій не перетруджувався замінити його за кермом? Відповідальність за безпеку перевезення пасажирів в першу чергу несе водій. Все жіночка зробила правильно - проявила небайдужість до того безладу, що в нас робиться на транспорті. І вона не курка, а ось ти то точно півень.
Дмитро до Пасажир Показати IP 6 Грудня 2017 12:09
Повинна була набрати до директора ПП який виграв тендер на маршрут і відчитати його. Мені була б цікава поведінка курки, якби водій відмовився їхати. Кудахкала би "ко ко ко, я купила квиток і ти зобов'язаний мене везти, бо я ко ко ко, в фейсбук напишу"
Тарас до Дмитро Показати IP 6 Грудня 2017 12:00
Ця дівчина правильно зробила. Питання до перевізника чому він дозволяє їхати при таких умовах. Ми є споживачами і маємо право вимагати нормальних умов перевезення. Ви як йдете в магазин гнилі продукти не берете. Ви кажете водія перевізник змушує їхати, саме тому ця стаття може допомогти водію отримати нормальні умови для роботи і не ризикувати своїм життям і життям пасажирів. Бо як стається аварія з вини перевізника то як правило власники маршрутів швиденько збирають речі і валять за кордон.
Дмитро до Тарас Показати IP 6 Грудня 2017 12:17
Тарасе, Я веду до того, що коли муніципали впіймали продавчиню сурогату на АС 1, і почали шити на неї справу, то всі зрозуміли що це несправедливо, адже по факту торгувала вона, але за вказівкою власників кіоску. Так само і тут - їде водій, але за чиєю вказівкою?
сс до Дмитро Показати IP 6 Грудня 2017 12:00
вчи правила др ,и не патякай
Дмитро до сс Показати IP 6 Грудня 2017 12:19
вчи правила правопису, "и" тільки після цього патякай
Яр до Дмитро Показати IP 6 Грудня 2017 12:13
Анонс новини в фб в мене приблизно такі ж емоції викликав. Але в даному випадку пасажирка права на 100%. Ви гляньте на останнє фото - той водій не побачить потім якогось легковика на обгоні, і бути біді.
Він до Дмитро Показати IP 6 Грудня 2017 13:14
Про таких Дмитриків говорять«кончіто мастрояні»,напевне його автобус
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2017 12:08
Молодець !!! що підняла шум
Іван Показати IP 6 Грудня 2017 12:33
От тільки автобус всеодно в рейс поїхав і піддав небезпеці при такому техстані автобуса життя пасажирів. До цього всього потрібно було ще й поліцію викликати, а то не факт, що розбите скло поміняє і не поїде завтра в рейс з цим самим лобовим склом (якщо це можна назвати склом)
Анонім Показати IP 6 Грудня 2017 12:34
Дмитро неадекватний! Ти часом не водій чи перевізник? Позабивати пасажирів хочеш? А якщо скажуть без колес та пального їхати? Також будеш доказувати свою правоту? Так що не кукурікай.
Дмитро до Анонім Показати IP 6 Грудня 2017 12:38
Я десь написав що водій повинен був їхати? Я вказав тільки на те, що жіночка неправильно створює ажіотаж і подає новину у себе на фейсбуці.
водій Показати IP 6 Грудня 2017 12:37
біля Львова з зустрічної машини злетів лід і повністю розтрощив лобове скло. як поступити повинен водій? Зупинитись і в даному випадку чекати підмінний автобус з Луцька. думаю, що пасажири з великим задоволенням би чекали 2-3 години. Натомість водій на свій страх довіз пасажирів за що йому треба бути вдячним.
Дмитро до водій Показати IP 6 Грудня 2017 12:45
Якби водій зупинився і нікого нікуди не повіз, то на фейсбуці вийшла би публікація приблизно наступного характеру "водій відмовився везти пасажирів які прибдбали квитки" ч т.д.. і т.п..
Пасажир до водій Показати IP 6 Грудня 2017 15:05
Ось через такий підхід - "на свій страх" - в нас так багато смертей на дорозі. Одна така на свій страх в Харкові на червоне вирішила проскочити. Знаєте чим закінчилось. Він на свій страх може їздити в себе вдома на табуретці. А в рейсі з пасажирами ніякого "на свій страх" не може бути. Це є злочинна самонадічність.
Анонім до водій Показати IP 9 Грудня 2017 10:08
водій повинен був пересадити пасажирів на наступний автобус, викликати аварійку і відбуксирувати автобус у місце ремонту
Тьотка Показати IP 6 Грудня 2017 13:02
Я не фанат "шоколаду", але слова ПОПа увійдуть в історію " Наш народ такий, йому хоч тризуб на кремлі почепи, то скажуть що криво". Звісно, безпека перш за все. Але. За правилами мали б зібрати комісію, скласти акт, знайти підмінний автобус. Посиділа б три години на холоді, не так співала б. Водій знав, що робив, йому в тюрму не хочеться.
Пасажир до Тьотка Показати IP 6 Грудня 2017 14:56
Про які три години Ви говорите? Автобуси на Луцьк йдуть кожні 30 хв. І якщо б Ви уважно читали статтю то знали б, що ця жіночка і не поїхала цим автобусом, а поміняла білет на інший рейс. І правильно зробила. Питання безпеки пасажирів повинно бути на першому місці, а в цього водія на першому місці гроші!!! Він не мав права везти пасажирів цим автобусом!!!
Пасажир Показати IP 6 Грудня 2017 15:08
В мене одне питання до тих, хто захищає водія - а ви посадили б в цей автобус своїх дітей?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus