USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Водій маршрутки, який під Луцьком на смерть збив чоловіка, отримав 3,5 роки

24 Вересня 2018 13:08
3,5 роки позбавлення волі отримав водій, який насмерть збив 65-річного чоловіка у селі Липини, що під Луцьком. До того ж, чоловіка на 3 роки позбавили права керувати транспортними засобами.

Так, під час судового засідання вдалося встановити, що 3 лютого 2018 року водій рухався на маршрутці «Богдан» на вулиці Шевченка у селі Липини. Чоловік не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину.

Внаслідок ДТП постраждалий чоловік був доставлений до Луцької міської клінічної лікарні, де помер від отриманих травм.

Водій маршрутки заявив, що вважає себе невинуватим, оскільки потерпілого він фактично до самої ДТП не бачив, оскільки той з'явився раптово, а тому уникнути наїзду на нього він не мав можливості.

Втім, його вина доведена доказами, зокрема показами одного зі свідків, який розповів, що водій розмовляв по телефону та відволікся, оскільки сам він знаходився поруч з обвинуваченим і бачив пішохода.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами впродовж 3 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 24 Вересня 2018 14:17
був б багатий, х%р б посадили... Зайцеву закрийте для початку.
Віктор Показати IP 24 Вересня 2018 14:21
Мдааа. Ото країна. Якщо тобі під машину вискочив придурок, то ти ще й винний...країна деб*лів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus