USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Водій обманув смерть», – британська The Daily Mail про жахливу ДТП під Луцьком

7 Вересня 2018 11:10
Сайт однієї з найстаріших і найпопулярніших британських газет The Daily Mail опублікував статтю про моторошну аварію, яка трапилась в селі Милуші Княгининівської ОТГ. Щоправда, не обійшлось без неточностей – журналісти охрестили водія працівником служби доставки, а також переплутали марку автомобіля.

Моторошне відео аварії, яка сталася 28 серпня, облетіло чимало онлайн-ресурсів. 49-річний водій Nissan, ймовірно заснувши за кермом, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою ЗіЛ. Водій дивом не постраждав, а от його пасажирів госпіталізували до реанімації.

Завдяки тому, що у Княгининівській ОТГ на трасі встановили камери відеоспостереження, вдалось зафіксувати момент зіткнення. Зі слів очільниці громади Олени Твердохліб, до неї звернулись журналісти з проханням надати дозвіл на публікацію цього відео.

«Наші камери дали навіть більший ефект, ніж ми чекали. Після ажіотажу, який викликало оприлюднення відео на сторінці громади, до мене надійшов лист, у якому просили підписати договір на дозвіл про розміщення відео в інтернеті для подальшого його поширення в інших країнах. Ми надали такий дозвіл, і люб’язно додали оригінал відео», - зазначила вона.
У статті однієї з найстаріших газет Британії йдеться про те, що «водій служби доставки вижив у жахливій аварії після того, як заснув за кермом свого робочого автомобіля». Ймовірно, такий висновок журналісти зробили через зовнішній вигляд мікроавтобуса, який брендований назвою іспанської компанії EuroCierre.

Також журналісти в статті вказали, що водій був за кермом Renault, хоча на відео видно, що це – Nissan Primastar.

«Водій обманув смерть, після того як заснув за кермом і потрапив в аварію», – зазначають журналісти.

Довідково:

«Дейлі мейл» (англ. «The Daily Mail») — масова британська щоденна газета. Була заснована у травні 1896 року і стала одним із перших видань для англійського середнього класу. Виходить щодня. Має другий (після The Sun) за величиною наклад в країні — більше 2 мільйонів примірників.

Більшість матеріалів, які містяться у друкованій версії, також виходять у оnline-версії. У 2011 MailOnline був другим найбільш відвідуваним веб-сайтом газети англійською мовою у всьому світі - більш ніж 189 500 000 відвідувачів на місяць, і 11700000 відвідувачів щодня в січні 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 7 Вересня 2018 11:38
Красавчики поїхали тротуаром, Україна у всій "красі".
Правдоруб до Вася Показати IP 7 Вересня 2018 11:56
Просто жителі Великобританії подумали що тротуар - це запасна смуга для об"їзду перешкод на випадок таких ситуацій.
Любо Показати IP 8 Вересня 2018 04:24
Посміхнуло! )))
Вадим Показати IP 17 Вересня 2018 10:35
Правдоруб до Вася Вася жители какой Великобритании? Это в Луцке случилось а не в Англии!!! Ну Вася ты и есть Вася)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus