USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Водії автобусів змушені порушувати ПДР через поліцейських, – перевізники

1 Серпня 2018 13:04
Через поліцейських, які довго здійснюють на дорозі перевірки автобусів та водіїв, останні змушені перевищувати швидкістьпід час маршруту, аби дотримуватися графіку руху.

Про це заявили волинські перевізники під час наради у посилення контролю на автошляхах області за вантажними та пасажирськими автоперевезеннями.

Зокрема, про це розповів перевізник Михайло Яцишин.

«Через перевірки поліцейських маршрутки не дотримуються графіків руху. Як результат, водію доводиться їхати більше сотні кілометрів, якщо ж неналежні погодні умови, то вони цього звісно не роблять. Інакше люди не встигають на потяг і є багато нарікань», - розповів перевізник.

Також на нараді йшлося про те, що за три тижні на Волині виявили сотні порушень щодо транспортних перевезень. За підсумками контролю стало відомо, що кожна друга машина виїжджає на рейс з порушеннями. А голова ОДА Олександр Савченко назвав водіїв з авто на іноземній реєстрації психічно хворими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Андрій Показати IP 1 Серпня 2018 13:14
Ще жодного разу не бачив, щоб поліцейські автобус зупиняли
Вася Показати IP 1 Серпня 2018 13:38
Та в українців постійно багато нарікань, як якась перевірка чи десь пробують елементарний порядок навести - бо вони не встигають кудись, чи незручності їм бачиш. Зате як чергова страшна аварія з трупами - то знову "ко-ко-ко, що ж то робиться", "чого ніхто не слідкує", "де відповідні служби". Не буде в цій країні порядку, бо бардак в головах.
Огидно Показати IP 1 Серпня 2018 14:12
А, по-моєму, у всіх наших перевізників один діагноз - неадеквати, тому що нормальна людина ніколи не додумалась би виправдовувати порушення правил, законів та ще і в такий спосіб.
Микола Показати IP 1 Серпня 2018 14:22
А ХІБА ВОНИ РАНІШЕ ДОТРИМУВАЛИСЯ ПРАВИЛ?
А Показати IP 1 Серпня 2018 14:27
Просто цікаво, а як будуть встигати, коли в населених пунктах 50 км будуть дотримуватись?
скептик до А Показати IP 1 Серпня 2018 14:51
а встановити відповідний графік руху клепки бракує ?
скептик Показати IP 1 Серпня 2018 14:53
перевізник повинен передбачити у графіку руху можливість незапланованих затримок
Анонім Показати IP 1 Серпня 2018 15:51
Перевірки маршрутного транспорту НЕОБХІДНО виконувати при виїзді на маршрут з гаража,в пунктах відстою,на кінцевиз зупинках. Перевірка маршрутного транспорту на маршруті то -вимоги хабаря.
скептик до Анонім Показати IP 1 Серпня 2018 17:40
от чиє б вже мичало про хабарі !!!!!! розкажи-но, як ви дозволи на маршрути одержуєте, як готівку берете в кишеню без обліку, як з перевіряючими "рішаєте " питання
Васьок Показати IP 2 Серпня 2018 09:01
Хах,не встигають..Наші водії маршруток рагулі ще ті)))Їх взагалі випускати немож на дорогу
Юра Показати IP 3 Серпня 2018 02:20
Це повне беззаконня поліцейських які за наказом діять , а не за законом де немає причини зупинки для перевірки документів, лише за порушення правил , поліцейські таким чином перевищують службові повноваження адже наказ це не закон , а за незаконні дії в них кримінальна відповідальність. Путати наказ і закон навіщо в них гроші вбахкали для навчання ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus