USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На дороги Волині потрібно 4 мільйони, аби не «зривалися» міжміські перевезення

30 Березня 2015 13:13
Через погані дороги й високі ціни на пальне перевізники «зривають» міжміські перевезення. Кошти на ремонт автошляхів планують передбачити, а недобросовісних перевізників притягнути до відповідальності.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 30-го березня.

Зі слів директора департаменту туризму та інфраструктури Івана Мирки, найгірша ситуація з перевезеннями в тих регіонах, де погані автошляхи.

«У зв’язку з подорожчанням долара, цін на паливо, виникла соціальна напруга серед перевізників. Її вдалося частково знизити, піднявши ціни на проїзд, втім, перевізники досі відмовляються їздити там, де погані дороги, мовляв, часто ламаються машини. Як повідомляє автомобільна служба доріг, на ремонт проблемних ділянок автошляхів Волині необхідно 4 мільйони гривень. Питання щодо фінансування ми плануємо винести на чергову сесію», - пояснив Мирка.

З цього приводу губернатор наголосив, що влада йде на поступки перевізникам, зокрема, збільшилися ціни на квитки, тому необхідно й збільшити відповідальність самих перевізників, аби вони дотримувалися договорів.

«Прошу підвищити відповідальність перевізників, адже ми пішли їм на поступки, необхідно, щоб вони повернулися на додаткові маршрути, з яких «зіскочили», коли ціни на пальне збільшилися», - зауважив Гунчик.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у приміських маршрутках на Волині проїзд подорожчав на 20%, а мешканці сіл Рожищенського району добираються в райцентр із труднощами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 30 Березня 2015 13:33
Крім коштів на дороги треба розумні робочі, які будуть освоювати ці кошти. Під час дощу, в калюжу, на листя, на пісок, на сміття класти асфальт не можна.
Волинь Показати IP 30 Березня 2015 19:13
З такими казнокрадами як мирка та настін на Волині не скоро будуть нормальні дороги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus