USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани обурені організацією перекриття доріг у місті

18 Травня 2016 19:18
Через проведення легкоатлетичної естафети у центрі Луцька на деякий час «завмер» транспорт. І все б нічого, але організація перекриття дороги на час проведення естафети обурила луцьких водіїв. Так, в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернувся лучанин Віталій Сорокін, який 40 хвилин витратив на те, аби дістатися додому. Каже, це не перекриття, а блокування дороги.

«Я заїхав з Волі на Шопена. На перехресті вулиць Коперника і Степана Бандери стояв регулювальник – представник патрульної поліції. Він вибірково пускав автівки з Коперника у напрямку проспекту Перемоги бо, мовляв, люди там живуть. Я хотів проїхати прямо по Шопена – мене не пропустив. Добре, я не поспішав нікуди. А у людей різні ситуації – в когось, наприклад, дитина вдома сама. Перед вулицею Винниченка, як виїжджати з Потапова – теж усе заблоковано було», - обурюється водій Віталій.

Проте, такі скарги на організацію перекриття дороги непоодинокі. На думку деяких лучан такі заходи варто проводити не в години пік, коли люди саме повертаються додому з роботи, а, наприклад, у вихідні дні та в облаштованих для цього місцях, - пише ВолиньPost.

Адже кілька екіпажів патрульної поліції перегородили рух на кількох вулицях міста, а обурені лучани довго не могли зрозуміти в чому справа.

Зокрема, рух перекривали на вулицях Словацького, Богдана Хмельницького, Сенаторки Левчанівської, Глушець, Паркова, пр-т Волі, Шопена, пр-т Василя Мойсея, та Винниченка.
Фото легкоатлетичної естафети Волинського агентства розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
А Показати IP 18 Травня 2016 19:22
А кому той забіг потрібен? Чиновникам від спорту показати роботу.
полюх Показати IP 18 Травня 2016 19:23
всіх незадоволених на тиждень в Киів-зі своіми авто-нехай поіздять ..нарікання як рукою зніме
А до полюх Показати IP 18 Травня 2016 21:16
А чого зразу в крайності? Мені і в Луцьку добре, а без того забігу взагалі комфортно. І нічого в тому Києві страшного немає. Буває, понаїжджають різні "полюхи", повпираються рогами в небачені на Поліссі дорожні знаки, ото тоді дійсно дурдомовскі пробки. А так нічого.
бісить. Показати IP 18 Травня 2016 20:47
Забіг то добре, але ж не в час пік, коли люди додому ідуть
Анонім Показати IP 18 Травня 2016 21:39
Я сьогодні потрапила в цей заблокований час, їхала з лікарні і мені було недобре. Дуже довго довелось стояти, люди які їхали поручь, дуже поспішали на жд вокзал, в результаті довелося виходити раніше і йти чим по швидше щоб не запізнитися. Мені теж додому довелося йти пішки. Можна було б продумати хоч рух по вулицях якими можна доїхати до кінцевої зупинки.
Лучанин Показати IP 18 Травня 2016 22:29
Повністю підтримую всіх незадоволених і неоднарозово коментував подібні дії. Є парки, стадіони, є вихідні та святкові дні, але ж не тоді коли вздумалося і де вздумалося. Я б запропонував посилити вправи і зробити біг по сходах коридорами Рад, управління полції чи як там воно є, СБУ. Особливо бло б добре робити це з 8-00 і до 18-00 після того як чиновники займуть свої кабінети. Обов'язково треба перекрити вестибюлі, туалети, буфети тощо. З іншої сторони теж проходив повз і дивися як ще до пробігу на перехрестях стояли ці горе-поліцейські. На тротуарі спокійненько припаркувалася біленька іномарка не дивлячись на них і вони в свою чергу теж відвернулися від неї. Разом з тим пішоходи ледь-ледь проштовхувалися повз неї. Тобто тепер можна ьіля них спокійно вбивати людину і якщо ніхто не позвонить до поліції, то ці поліцеські не зреагують? Чи приїде інший екіпаж, бо цим не до того? Було б цікаво почути офіційний коментар щодо цього.
Лучанка Показати IP 18 Травня 2016 23:21
Поліцейськи з тупими обличчями не спроможні були пояснити в чому справа і якими дорогами доїхати в потрібне місце. Це жах!!!! А як гарно говорили на спів бесідах , що хочуть щось змінити, що будуть служити народу....
Анонім Показати IP 19 Травня 2016 00:42
А чому на пішохідному переході Шопена - Волі на червоне світло женуться авто? Як когось зіб'ють, то певно тоді відреагує поліція...
в полі хай бігають Показати IP 19 Травня 2016 07:56
бо те що відбулося вчора це армагедон.а якби пожежа чи інсульт та швидка у пробці простояла.дурні хай буряки сапають або лижуть те що собака
Анонім Показати IP 19 Травня 2016 08:08
Просто цч піліція навіть знаків не постпаавила про обїзд стоїть чмо з бородою бармен з золота і гоаорить по телефону а люди їдуть потім немає як розвернутися
555 Показати IP 19 Травня 2016 09:30
Верніть стару Міліцію)))) таких пробок при них не було...))))Ті хоть щось робили)))
ВОВК Показати IP 19 Травня 2016 16:50
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus