USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Водіїв просять посприяти у розкритті подвійного вбивства на Волині

5 Березня 2017 12:34
З метою розкриття особливо тяжкого злочину працівники головного управління Національної поліції у Волинській області звертаються з проханням до водіїв, які третього березня 2017 року в період часу із 12:00 до 16:00 години пересувалися автотранспортними засобами із ввімкненими відеореєстраторамиавтодорогою сполученням «Луцьк-Ковель» поблизу села Рудка Козинська Рожищенського району, інформують у прес-службі волинської поліції.

Водіїв, у яких є вказані записи відеореєстраторів, невідкладно просимо надати їх до поліції. Від вашої допомоги залежить оперативність розкриття особливо тяжкого злочину.

Інформацію можна надати у будь-який відділ поліції або за телефоном «102».

Нагадаємо, 3 березня пообіді у селі Рудка Козинська Рожищенського району сталося подвійне вбивство. Труп 67-річного волинянина-інваліда з ознаками насильницької смерті та його 22-річної внучки з різаними ранами живота й грудної клітки, а також перерізаним горлом, знайшла сусідка. Правоохоронці на місці злочину виявили однорічну дитину загиблої.

Окрім того, склали фоторобот особи підозрюваної у подвійному вбивстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Від себе Показати IP 5 Березня 2017 13:23
Жах, а фоторобот схожий на Сірьожу Звєрєва)))
українець до Від себе Показати IP 5 Березня 2017 15:27
Мент є мент, це не поліція яку ми чекали, Вони нічого не хочуть робити, це не те що не вміють. А вот коли-б цей ви**док дав би бабло то ніхто нікого і ні чого не просив про допомогу, а вмить би знайшли його самі. Але хіба крук - круку око вибє. Вся силова гілка влади самі-ж баньдюки тількі в погонах. А от народ захистити не вміють і не хочуть. Напевно скоро потрібно дійсно проводити народну реформу.
911 до українець Показати IP 5 Березня 2017 19:03
« А вот коли-б цей ви**док дав би бабло то ніхто нікого і ні чого не просив про допомогу, а вмить би знайшли його самі.»-розтлумач для тупого,бо на догнав про що ти.
A.C.A.B. Показати IP 5 Березня 2017 13:28
Для чого ми утримуємо цілу армію дармоїдів??? Сотні тисяч співробітників різних правоохоронних структур отримують величезні гроші (зарплати, преміЇ не зрозуміло за що, надбавки) коритстуються справжніми пільгами не такими як навіть люди які потребують, отримують житло безкоштовно і деякі не одне , навіть відкрито показують свій рівень життя що не відповідає доходам. А воювати чи навіть зловити однго виродка не має кому, тому що не вміють, не хочуть!!! А для чого??? Хто буде відповідати якщо воно ще щось витворить - НІХТО!!! І всі далі платать і вся банда мєнтовская ЖИРУЄ!!!
A.C.A.B 2 до A.C.A.B. Показати IP 5 Березня 2017 14:10
В нас не поліція, а парковщики. Вони тільки те і роблять, що штрафи за не належне паркування пишуть. Більше нічого толкового від них і немає. Не компетентні клоуни, яких набрали по оголошенню.
До до A.C.A.B. Показати IP 5 Березня 2017 14:23
Врни парковками займаються. Не мішайте їм.
савченко Показати IP 5 Березня 2017 15:41
мій закон найкращий і діє і відмінити його ніхто не збирається
про Показати IP 5 Березня 2017 18:21
Про що ви тут пишете писаки!!! В області надзвичайна подія трапилась, якесь бидло позбавило життя двох людей, а ви обговорюєте роботу парковщиків. Краще підняли б свої зади та допомогли, а то невідомо в якому напрямку пішло це чудо, та хто може бути наступним.!!!!!!!!!!!!!!
Я до про Показати IP 6 Березня 2017 08:40
Останній раз бачили його(ніби то, його) в Кременці, біля 16 години. Направлявся в сторону Луцька.
124 Показати IP 5 Березня 2017 20:50
схожий на того мудака що з Любою-сєпаратісткою кошеня замордували
Юлька Показати IP 6 Березня 2017 01:57
Якесь обличчя знайоме таке... Десь він вже проскакував, чи то в новинах, чи так десь в мережі говорили про нього... Дайте нормальний фоторобот, може, всім миром впізнаємо.
Тетяна Показати IP 6 Березня 2017 09:37
А з чого ви взяли з даного посту , що поліція нічого не робить? Що поганого в зверненні до громадян про допомогу? Можливо справді хтось випадково щось бачив, що може допомогти? Люди, де ваша свідомість?!!!! Хочете змін - розпочніть з себе! Всі кивають на Європу - а в Європі люди самі повідомляють, що їм стало відомо, щоб допомогти розкриттю злочину, бо вважають це своїм громадянським обов"язком!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus