USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Водна артерія Луцька у переддень негоди

15 Квітня 2015 21:00
Хвилюється дощового квітневого дня гордість лучан – річка Стир. Два дні тому його берегами гуляв шквальний вітер, який схилив до землі могутні дерева, підсилив хвилі й без того швидкоплинної ріки. Однак це наразі, лишень у період примх весняної погоди, водна артерія міста настільки сувора. Мине місяць-другий, пригріє сонечко і могутній Стир запросить у свою прохолодну купіль охочих поплавати.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що 13 квітня рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області 15 разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
абориген Показати IP 15 Квітня 2015 22:20
річка,може,й гордість лучан.а от територія навколо-сором і ганьба.занедбано-далі нІкуди!ці фото-підтвердження,фотофакт,як полюбляють писати(
Юлія Показати IP 16 Квітня 2015 08:30
Хто з дитинства пам'ятає річку Стир, кажуть, що вода була прозора, що дно було видно. А тепер що? Як річка, так і її береги у вкрай незадовільному стані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus