USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водовідведення Луцького спецкомбінату вийшло з ладу

5 Серпня 2010 16:02
Під час обстеження мереж водовідведення на вулиці Зв’язківців, прилеглої території Луцького спецкомбінату комунально-побутового обслуговування та ВАТ «Таксосервіс» виявлено проблеми зі стічними водами - це становить загрозу санітарно-епідеміологічній ситуації в місті.
Про це 5 серпня пише «Відомості UA».
Каналізаційна мережа постійно виходить з ладу, стічні води виливаються на проїжджу частину вулиці. Як пояснив головний інженер спецкомбінату, такі прориви каналізації трапляються щорічно саме в літню пору.
Також на території Луцького спецкомбінату відстійники переповнені, а колодязь замулений.
Крім того, каналізаційна мережа від крайнього колодязя на вулиці Зв'язківців до колодязя на території «Свемон Волинь» замулена.
На мийці підприємства «Таксосервіс» відсутній бензо-маслоуловлювач та оборотна система водопостачання.
Спеціальна комісія рекомендувала Луцькому спецкомбінату та «Та»сосервісу» здійснити промивку каналізацію канало-промивочною машиною високого тиску.
Торік така послуга вартувала 15 тисяч гривень, причому машину замовляли із Алчевська. В Луцьку машин такої потужності немає.
Обидва підприємства повинні перевірити локальні очисні споруди та при потребі провести їх реконструкцію.
На мийках «Таксосервісу» слід встановити оборотну систему технічного водопостачання.
У спецкомбінаті розповідають, що чистку стічних вод робили минулого тижня. Директор спецкомбінату Олександр Вікторов свою частину робіт із вдосконалення каналізації обіцяє виконати. А от заступник головного інженера «Таксосервісу» запропонував включити до акту підприємство «Свемон Волинь». Проте у цього підприємства з точки зору стічних вод «все чисто».

Наприкінці засідання комісії обидві сторони зобов'язалися виконати поставлені вимоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus