USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Воюють з іноземними ЗМІ: Росія закриває корпункт телеканалу Deutsche Welle

4 Лютого 2022 08:44
Після того як у Німеччині заборонили пропагандистів Russia Today, Москва вирішила закрити корпункт телеканалу Deutsche Welle.

У Берліні кажуть, що RT потрапила під заборону за рішенням місцевого регулятора, бо не має ліцензії, яку вимагають у країні від всіх телеканалів, пише ТСН.

На це Москва образилась. Саме тому вирішила зупинити дію ліцензій телеканалу DW, який здійснював мовлення супутником англійською і німецькою мовами. Ліцензії ЗМІ мав ще мінімум на три роки. Крім того, Росія відкликає акредитації працівників цього ЗМІ та говорить про закриття їхнього корпункту.

У Deutsche Welle називають реакцію Москви абсурдною. Працювати обіцяють продовжити. Навіть якщо корпункт у Росії закриють, то все одно не припинятимуть об'єктивно висвітлювати події у цій країні.

Як повідомли раніше, на початку лютого 2022-го німецька влада ухвалила рішення про заборону мовлення російського пропагандистського телеканалу RT Deutsch (раніше Russia Today). Медіарегулятор MABB вирішив припинити мовлення на супутнику Eutelsat, smart TV, сайті та додатку RT, а також на платформі «Одіссей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
новинач Показати IP 4 Лютого 2022 11:04
А чому така здивованість? Одні закрили, а інші у відповідь! Що не так?! Так вчиняєкожна країна! Але нас чомусь це дивує...
Дідо Показати IP 4 Лютого 2022 11:12
Так з ними почали воювати закривши RT, ні? Зеркальні дії їм не подобаються?
777 Показати IP 4 Лютого 2022 17:05
Не нравится немцам,заныли сразу,думали прокатит как обычно,а не фига,думайте головой другой раз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus