USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волейболістки волинського коледжу стали учасницями всеукраїнської першості

21 Березня 2018 23:26
У Всеукраїнських спортивних іграх серед студентів І-ІІ рівня акредитації команда дівчат Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького завоювала почесне ІІІ місце. Змагання відбувалися у селі Мирогоща Рівненської області.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Ще є над чим працювати, – стверджує тренер студентів Купріян Харуба. – Будемо намагатися досягати високих результатів і надалі. Колектив коледжу висловлює вдячність Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та керівнику фракції УКРОП в обласній раді, раднику голови облради Вячеславу Рубльову за фінансову підтримку поїздки дівчат на загальноукраїнську першість».

Тренер сподівається спільними зусиллями залучити більше молоді до зайняття спортом.

У коледжі навчається 285 студентів, серед яких багато талановитих спортсменів. Збірні команди коледжу з гирьового спорту, волейболу, міні-футболу займають призові місця в обласних спартакіадах.

Тепер команди коледжу особливо потребують спортивного спорядження: нової форми, наколінників і м’ячів. З відповідним проханням тренер Купріян Харуба звернувся до фонду «Тільки разом».

«Прикро, що держава не піклується про молодь, тому це лягає на плечі батьків та меценатів, – стверджує Вячеслав Рубльов. – Студенти Рожищенського коледжу поєднують професійне навчання із заняттями спортом, досягаючи при цьому хороших результатів. Впевненість, цілеспрямованість, спортивний азарт і відданість справі допоможуть їм у майбутньому успішно розбудовувати рідну державу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus