USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

ВОЛЯ запустила цифрове телебачення в Луцьку*

21 Червня 2013 16:24
Загальнонаціональний український провайдер, компанія ВОЛЯ, запропонував мешканцям Луцька доступ до понад 130 телепрограм, каналів високої чіткості (HD) і додаткових зручних функцій послуги «Воля Smart HD».
Послуга буде доступна всім, у кого підключений інтернет-пакет будь-якого провайдера зі швидкістю від 5 Мбіт/с.
«ВОЛЯ вважається лідером інноваційного телебачення в Україні. І ми раді повідомити, що в Луцьку, Краматорську та Кривому Розі наша компанія запустила цифрове телебачення на базі найсучаснішої технології, до якої зараз іде весь світ», − розповідає директор із регіонального розвитку компанії ВОЛЯ Володимир Федорчук.
Мешканцям цих міст тепер доступні не тільки найкращі міжнародні та українські програми з цифровою якістю зображення і звуку, а й зручне пакетування з великою кількістю додаткових сервісів.
«Використовуючи інноваційну технологію OTT, ми не тільки зможемо порадувати глядачів величезною кількістю відмінних телепрограм, каналів високої чіткості, а й відкрити доступ до перегляду на екранах телевізорів більше 12 тисяч фільмів, передач і серіалів з онлайн-кінотеатру в будь-який час, у будь-якому місці», - додає чоловік.
За словами директора Луцької філії компанії ВОЛЯ Юрія Сидорака, такий досвід є унікальним для кабельних операторів не тільки в Україні, а й у світі:
«Ми відкриваємо своїм абонентам послугу телебачення в новому цифровому форматі, збільшивши таким чином у понад півтора рази число доступних телеканалів, при цьому не прив'язуючись до меж нашої мережі. І найважливіше - наші абоненти зможуть оцінити чудову якість картинки і звуку як у цифровому, так і в HD-стандарті, коли чіткість зображення створює ефект присутності».
Десять телеканалів, а також кінозал «ВОЛЯ КІНО HD», надаються у стандарті високої чіткості (HD). На багатьох каналах передбачили можливість вибору мови, що дає змогу оцінити фільми або програми мовою оригіналу. За допомогою зручного і зрозумілого електронного програмного гіда (EPG) можна знайомитися з програмою телепередач усіх каналів на наступний тиждень, читати анонси програм, встановлювати обмеження для перегляду каналів дітьми за допомогою функції «батьківський контроль».
А до кінця 2013 року абонентам «ВОЛЯ Smart HD» будуть доступні функції, що змінили глядацькі звички в усьому світі: повторний старт або пауза телепередачі, мультиекран. З їх допомогою можна буде зупинити цікаву програму в прямому ефірі й додивитися її пізніше, у будь-який інший час, легко прокрутити назад серію улюбленого серіалу або перенести телекартинку на екран свого мобільного.
Підключення до послуги «ВОЛЯ Smart HD» є максимально спрощеним. Абонентам пропонуються на вибір три пакети: «Стартовий» (більше 90 каналів) за 81,90 гривні в місяць, «Оптимальний» (більше 120 каналів) − 118,90 гривні в місяць, «Оптимальний HD» (понад 130 каналів) − 139,90 гривні в місяць. І зараз можна замовити пакети зі знижкою у 50% на півроку. А існуючі абоненти узагалі можуть дивитися інноваційне телебачення до кінця року за ціною аналогового - 40 гривень в місяць.

До вартості пакетів уже входить вартість користування приставкою «ВОЛЯ Smart HD» зі зручним меню, яке відкриває доступ до всіх інтерактивних сервісів.

Підписатися на послугу ВОЛІ можна, залишивши заявку на сайті компанії www.lutsk.volia.com, звернувшись до цілодобового колл-центру, який працює без вихідних, за телефонами: (0332) 78-78-08, або у контакт-центр компанії (проспект Волі, 66, понеділок – субота − з 8:00 до 19:00; неділя − вихідний).


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ну ну Показати IP 21 Червня 2013 17:36
120 каналів за 120 грн,міс. Да краще антену купити.Окупиться за 7 міс. І каналів в два рази більше. Та ніхто не надсилає листи з вимогою заплатити за шось там, виходячи з якихось своїх міркувань. Чого 118,9 грн а не 120 чи 50 ? Видимість ретельного підрахунку ?
vilnyj Показати IP 21 Червня 2013 20:13
Якщо у вас інтернет зі швидкістю 5 Мбіт/сек, то для чого вам платити дурні гроші"Волі". Заходьте на сайти 1torrent.tv torrent-tv.ru raketa-tv.com або скачайте torrent TV Player і дивіться більше 200 каналів в цифровій якості і HD абсолютно безкоштовно.
Лучанин Показати IP 21 Червня 2013 20:55
В мене тарілка, дивлюсь іноді німецьке rtl, так вони рекламують пакет SKY HD за 19,99Є на місяць!! і це при їхніх зарплатах в 2500-3000. Чому ж у нас ті самі ціни при зарплатах в 10 разів менше???
Антон Показати IP 22 Червня 2013 00:22
черговий розвод у стилі віазаду!
Олена Показати IP 3 Січня 2014 20:57
ЧОМУ У ЛУЦЬКУ ЖАХЛИВО ПОКАЗУЮТЬ КАНАЛИ "ЕРА" ТА "ПЕРШИЙ Т2" ?
людмила Показати IP 30 Січня 2014 10:23
чому на гпз е тб воля а на львівский нема чи можно провести і по якій ціні будемо платити за місяц.
Юрій Показати IP 4 Квітня 2015 20:02
Дуже низька швидкість інтернету. Додзвонитися до операторів НЕМОЖЛИВО! Це жах! З 8.00 до 20.02 ледве повзе!
Тетяна Показати IP 25 Листопада 2015 11:47
Кошма а не интернет,позвонишь оператору - у них сигнал хорошый.КОШМАР!!!! Говорят проблема с роутером .Такоэ впечатлениэ- развод!!!!!!!!!!! Шарашкина контора!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus