USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимир Горянський розповів, кого зіграє у «Женихах»

18 Березня 2015 11:16
«Женихи» за п’єсою Гоголя, яких київські актори поставлять у Луцьку в середу, 18 березня, о 19:00, на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, – це фантасмагорія. А ще – це комедія, яка подарує глядачеві хороший настрій і купу позитивних емоцій, – переконаний народний артист України Володимир Горянський, який зіграє у постановці одну із головних ролей – жениха Подколєсіна. Всього ж до Агафії Тихонівни, купецької дочки, нареченої сватається 5 женихів. Історії всіх їх і покажуть на сцені театру.

Історія його героя, Подколєсіна – чи не найцікавіша, бо ж герой довгий час не одружувався – просто боявся. Аж ось зустрічає її – як йому здається, дівчину своєї мрії.

Володимир Горянський розповів, що йому надзвичайно легко працювати у парі з Русланою Писанкою, яка грає сваху Теклю Іванівну. З Русланою у них багато спільних проектів, та і досвід спільної роботи відіграє важливу роль.

До Луцька актор завітає вже не вперше – був тут майже рік тому з виставою «Він – моя сестра». Це ексцентрична трагікомедія, поставлена за мотивами голлівудського фільму «Жодних недоліків», 1999 року. Режисер фільму – Джоел Шумахер, у головній ролі – Роберт де Ніро. Режисер же української постановки «Він – моя сестра» –
Віталій Малахов.

У головній ролі – Володимир Горянський та російський актор Олексій Маклаков. Сюжет точно повторює фільм – колишній поліцейський мешкає по сусідству із надокучливим трансвеститом, і, окрім конфліктів, допомагає йому піднятися на ноги після інсульту.

Про те, що Володимир Горянський – справжня зірка, свідчить те, що в 2012 році його називали другим за популярністю українським актором після Богдана Ступки. Нещодавно чоловік закінчив зніматися у патріотичній комедії «Останній москаль», прем’єра якого пройде вже у квітні на телеканалі 1+1.

На запитання, де працювати простіше, Володимир Вікторович не задумуючись відповів, що в кіно: «Театр вимагає більших душевних та фізичних зусиль, там немає другого-п’ятого-десятого дублів».

До Луцька Горянський у складі трупи з акторів Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки та акторів з обласних театрів України «Без кордонів» приїде у рамках всеукраїнського туру містами України. Ще восени актори побували на заході країни, були і у центрі – Полтаві, Запоріжжі, Дніпропетровську.

Актор зізнався, що він із колегами залюбки зіграв би і на сході, і для бійців, які боронять кордони України. Для цього лише треба технічні можливості – хоч якусь, нехай імпровізовану, та сцену.

«Женихів» у Луцьку покажуть російською, насамперед тому, що це мова оригіналу за Гоголем. Та і не перепона це між акторами та глядачами, – переконаний Володимир Вікторович. І запрошує приходити на виставу, щоб переконатися у цьому самим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
театралка Показати IP 18 Березня 2015 23:00
а писанки нажаль не було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus