USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Володимир Гройсман оцінив якість ремонту волинських доріг

20 Жовтня 2017 21:23
Одним із пріоритетних напрямків роботи Уряду є ремонт та відновлення доріг країни. Тож не дивно, що під час робочого візиту на Волинь, Володимир Гройсман проінспектував хід виконання реконструкції дороги Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зі слів начальника служби автомобільних доріг в області Анатолія Посполітака, ремонтні роботи на дорозі розпочались ще у червні 2017 року і тривають донині. Загальна протяжність поточного ремонту – 81,7 км, а кошторисна вартість проекту – 888,7 млн грн. У поточному році планують ввести в експлуатацію 44,4 км дороги.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛОДИМИР ГРОЙСМАН – З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Що ж до фінансової сторони питання, то у поточному році для ремонту дороги Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне передбачено фінансування у розмірі 665 млн грн, з яких: 104,3 млн грн – кошти Державного бюджету, 5,3 млн грн – фінансування з місцевого бюджету і 555,4 млн грн – кошти «митного експерименту». Зокрема, станом на 5 жовтня 2017 виконано роботи на суму 264,3 млн грн. Відтак завершити роботи на об’єкті планують до грудня поточного року.

Своєю чергою, Глава Уряду відмітив якість виконаних робіт та подякував «дорожникам» за сумлінну працю. Окрім того, зауважив вірну тактику представників обласної влади щодо ремонту доріг краю: «Взяли напрямок – і працюємо!». Чимало уваги приділили й планам на наступний рік, адже, як планується, фінансування – лише збільшуватиметься.

«Очевидно, що ми почали займатись дорогами. До речі, я обіцяв вам, що буде 1 мільярд 200 тисяч гривень? Вже є мільярд двісті, майже. Бачу зростання, думаю у нас в цілому по дорогах на наступний рік буде 45 мільярдів гривень у доступі. В цьому році було 30 мільярдів гривень. Ми не будемо гнатися, щоби їх використати. Все залежатиме від погоди. Тому подивимося скільки освоїмо. Тобто фактично ми хочемо збільшити фінансування на 50 відсотків у наступному році. Бачу це зростання і воно може бути реальним», – зазначив Володимир Борисович.

Натомість керівник найвищої гілки влади в області поділився планами на початок 2018 року. Аби вже на весні розпочати ремонт доріг Волині, кошти «митного експерименту» за грудень планують спрямувати на виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення тендеру.

«Працюйте з Укравтодором. Все, що потрібно буде від мене – я допоможу! Адже головне – це результат: якісні дороги для українців!» – зауважив Глава Уряду.

Нагадаємо, під час візиту до Луцька Володимир Гройсман проінспектував добудову Волинського перинатального центру та зустрівся з підприємцями на виробництві Modern Expo. Зауважив, що такі медичні об’єкти, як у Луцьку, повинні бути по всій Україні. А що стосується роботи правоохоронців, то зазначив, що економічні підрозділи СБУ тиснуть на «білий» бізнес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 20 Жовтня 2017 21:46
ЯКЩО Б ГРОЙСМАН ПРЯМО ТАМ ПОСАДИВ НА ДЕСЯТКИ РОКИВ В ТЮРМУ КЕРОВНИКОВ ТОИ ДОРОГИ ЯКИ КРАЛИ Й КРАДУТЬ ГРОШИ З ДОРОГИ , ТОДИ БУЛА УВАЖУХА ГРОЙСМАНУ?! А ТАК ЯК КРАЛИ ТАК И ДАЛЬШЕ КРАДУТЬ И ЖИВУТЬ НАЧХАЛЬНИКИ ПРИ ЦИЙ ДОРОЗИ... ДАВАЙ ЩЕ БИЛЬШЕ ГРОШЕЙ!
—- Показати IP 21 Жовтня 2017 07:39
Цирк..., а не ремонт доріг у Луцьку.Після зими робили дороги!!!! при тому ж сра...му «Янику» а зараз перед приїздом Гройсмана!!! Перед зимою. Такого «ремонту доріг» в Луцьку ще не було ....!!! Набережна , Ковельська, Богдана Хмельницького і так пів Луцька... розбиті стоять !!!!! Тільки почули ,що їде Гройсман, зразу гроші з’явилися... за три дні в Луцьку позаляпували всі ями.... КЛОУНИ !!!! Виходить що гроші були!!!
ннннн Показати IP 21 Жовтня 2017 08:31
на ківерцівську його завезіть хай похвалить покраску ям і горбилів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus