USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.55 40.90
  • PLN 10.22 10.40

Володимир співпрацюватиме з британським містом Нерсборо

2 Листопада 2023 07:14
Місто Нерсборо, яке знаходиться у графстві Йоркшир, що у Британії, відтепер офіційно новий партнер Володимира. Відповідну угоду про співпрацю між містами було підписано 1 листопада Володимирським міським головою та членом комісії з питань партнерства муніципалітету Нерсборо Девідом Гудом.

Про це інформують у міськраді Володимира.

Нерсборо – невеличке містечко із населенням у 15 тисяч, що славиться давньою історією та живе здебільшого з туристичної галузі, а також легкої промисловості. Для англійців Володимир став лише другим містом-партнером після німецької Бебри, з якою у них була налагоджена співпраця ще пів століття тому. А для Володимира це вже дев’ятий міжнародний партнер.

«Вважаю за честь, що наше місто поріднилось із Нерсборо у такий важкий для України час, адже для англійців ми стали лише другим містом-партнером після німецької Бебли, з якою у них була налагоджена співпраця ще 52 роки тому», – зазначив Ігор Пальонка.

Читати ще: У Луцька з'явилося нове місто-побратим у Німеччині

Подарунком для Володимирської громади на честь підписання угоди стали два пожежні автомобілі, які приїхали із Британії завдяки волонтерам Роберту Френдту, пані Морін, Славоміру Калці та «Об’єднанню «Активіст». Автомобілі поповнили автопарк місцевого відділу ДСНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus