USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Володимир Бондар не став новопризначеним головою ВОО Єдиного Центру

5 Липня 2008 14:44
Головний єдиноцентрист Волині поскаржився на зміст привітань від колег. Своє незадоволення Володимир Бондар висловив під час прес-конференції, яка відбулася після зборів Волинської організації Єдиний Центр. Про це 5 липня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів пан Бондар, більшість однопартійців привітала його з новим призначенням. Та «свіжий» голова ЄЦ на Волині наголосив: його обрали шляхом голосування. Тому подібні заяви він вважає недоречними.
 
Народний депутат Василь Петьовка також виступив на захист Володимира Бондаря. «Вже не ті часи, коли на керівну посаду призначають. Зараз не той механізм. Керівництво ЄЦ рекомендувало певну особу депутатам, а ті нехай обирають», – наголосив він.
 
Новий голова щиро подякував за довіру та пообіцяв виправдати усі очікування.
 
Довідково:
 
За результатами, які оголосила лічильна комісія зборів Волинської обласної організації Єдиного Центру, 209 осіб віддали свій голос за кандидатуру Володимира Бондаря. Проти було вісім голосів, утримались п’ятеро. Всього ж було видано 226 бюлетенів.
 
Володимир Бондар був єдиною кандидатурою, висунутою на пост голови ВОО ЄЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus