USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волонтери-афганці знову на передовій

31 Травня 2017 14:00
Волонтери-афганці з Волинської обласної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» відправилися у чергову поїздку в зону бойових дій. Хлопці кажуть, що вже давно перестали лічити свої візити на Схід України.

Цього разу «волонтерський десант» у складі Віталія Лисецького, Олександра Положевця та Максима Дідківського побувають на Світлодарській дузі, Авдіївці, Марянці, Красногорівці, завітають на позиції бійців 14-ї бригади.

Серед провізії все те, що так потрібно на фронті – новенька форма, автозапчастини до бойових машин, продукти харчування, засоби особистої гігієни, ліки.

«Там наші бойові товариші, які вже тривалий час роблять все для того, щоб у нас над головою було мирне небо. Вони повинні відчувати допомогу і підтримку з тилу. От ми намагаємось це забезпечити», - переконує керівник волонтерського ескорту Віталій Лисецький.

Про подарунок для наших захисників подбав голова Волинської обласної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» Григорій Павлович, відправивши попереду автомобіль Т4, який допоможе виконувати бойові завдання у зоні АТО.

Волинська обласна організація ветеранів-афганців дякує всім небайдужим, хто долучився до організації поїздки, а саме: Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», ТзОВ «Волиньфарм», підприємству «Забіяка», ПП Дмитрук, підприємствам «Луцьк-експрес» в особі Валерія Бутка, «Теремно-хліб» та підприємцю Мигальчуку Олександру.


Петро Сосницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus