USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ВОЛЯ починає тісну співпрацю з національними кіностудіями

16 Березня 2015 14:14
Компанія ВОЛЯ домовилася про співпрацю з Одеською кіностудією, Національною кіностудією художніх фільмів ім. Олександра Довженка та державною анімаційною студією «Укранімафільм». І вже найближчим часом глядачі телеканалів «ВОЛЯ Cine+» та онлайн-кінотеатру «ВОЛЯ Сінема» зможуть дивитись улюблені кінострічки їхнього виробництва, наприклад, популярну серед кількох поколінь українців серію мультфільмів «Козаки» («Київнаукфільм» − «Укранімафільм»), поетичну драму «Білий птах з чорною ознакою» (кіностудія ім. О. Довженка) та музично-пригодницьку комедію «Д'Артаньян і три мушкетери» (Одеська кіностудія).

Але співпраця ВОЛІ з кіностудіями цим не обмежиться, у планах компанії замовлення картин від українського виробника спеціально для телеканалів «ВОЛЯ Cine+». Директор з маркетингу Вікторія Цомая недавно звернулася до всіх кінорежисерів і сценаристів: «Якщо у вас є цікаві готові кінопроекти, але поки що немає замовника, пишіть нам на [email protected], ми їх обов'язково розглянемо».

– Міністерство інформаційної політики України повністю підтримує дії компанії ВОЛЯ з інвестування в національний кінопродукт і оцінює цей крок як стратегічно правильний. Це особливо важливо в нинішній ситуації, коли український споживач, у якого десятиліттями вироблялася довіра до російського теле- і кіноконтенту, перебуває під інтенсивним впливом грамотно організованої пропаганди нашого північного сусіда, − підкреслила заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 16 Березня 2015 16:51
І добавимо, що - хоча стаття і без зірочки - пакет "cine+" є платним. Також додамо, що старі мультики про козаків і так є у відкритому доступі в інтернеті. І не забудемо, що компанія воля - не заключила контракт на зйомку українського контенту - ні - просто уклала контракт на трансляцію старого. А саме цікаво - що в пакеті каналів воля досі демонструють майже третину виключно совдепівських каналів, де в значку каналу висить серп і молот.. Але про що тут говорити - на основних національних каналах як не третьосортні шоу недоспіваків, то реклама прокладок.. потім дивуються - чому населення таке дурнувате..
не лучанин до Лучанин Показати IP 19 Березня 2015 12:52
Совдепівські канали потрібно вимкнути по-перше в голові и зрозуміти, що безкоштовних послуг апріорі не буває. Безкоштовно є зараз тільки серп і молот, який оплачує Раша. А як в Україні можуть з'явитися нормальні канали, якщо ніхто грошей не дає? Інша справа - чим за них платити...
Владислав Показати IP 17 Березня 2015 11:34
На великому екрані козаків дивитися краще))) Козаки рулять!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus