USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Німці зняли фільм про героїчного бійця-волинянина

13 Квітня 2016 15:44
Одним з героїв німецького фільму про Україну став нововолинський боєць «Азову» Олексій Буторін, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Він націоналіст, власник малого бізнесу і батько двох дочок. Волинянин дійшов до кінця на Майдані, а його товариш помер там під градом куль. З тих пір Олексій – учасник бойових дій в різних добровольчих батальйонах на сході України. Але він завжди повертається до цивільного життя, – між іншим, він був кандидатом на місцевих виборах у жовтні. Буторін, як і мільйони українських чоловіків і жінок, стикається з проблемою: йти на війну або залишитися вдома з родиною і роботою.

До слова, нещодавно Олексій Буторін звинуватив луцьких патрульних в упередженості. Нагадаємо, патрульні повідомляли, що на посту в Цумані затримали автомобіль Land Rover з номерними знаками АЗОВ, за кермом якого, нібито, у нетверезому стані перебував Олексій.

Проте, чоловік заперечував, що під час затримання був п’яним. Окрім цього, він розповів поліцейські підійшли до машини, яка стояла на заправці і в якій нікого не було. Тобто, жодних порушень він не вчиняв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анон Показати IP 13 Квітня 2016 19:20
Якщо він був тверезий тоді чому відмовився пройти тест? Нам хватає і депутата лапіна атовцям іпатріота!!!
SRF Показати IP 13 Квітня 2016 21:15
Шановна редакціє, канал SRF, відео якого ви опублікували - швейцарський. Schweizer Radio- und Fernsehen. Перевіряйте будь-ласка інформацію яку Ви публікуєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus