USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» U-16 вийшла у фінал футбольної ліги

14 Червня 2017 18:39
Чотири дитячі футбольні команди з Волині минулого вікенду виборювали право на участь у фінальних турнірах Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Школа ФК «Волинь» змогла делегувати за результатами цього сезону в стикові матчі з учасниками інших груп чемпіонату вищої ліги ДЮФЛУ відразу три вікові команди, ще один дитячий колектив боровся за місце у фіналі в першій лізі – ковельский ФК «Ковель-Волинь».

Путівку у фінальну частину чемпіонату ДЮФЛ України вибороли хлопці тренерів Олександра Стадницького та Володимира Гащина з «Волині» U-16. Їхній перший матч у Чернівцях проти «Буковини» завершився нічиєю 0:0, а вдома молоді «хрестоносці» не залишили шансу гостям – 4:0. Вже із 16 до 23 червня «Волинь» U-16 зіграє фінал у Запоріжжі на приміській базі «Металурга». Суперниками нашої команди будуть такі клуби: «Зміна-Оболонь», «Динамо», «Металург» Запоріжжя, УФК «Карпати», «Шахтар», «Дніпро», ОК ім. Піддубного.

Інші волинські команди свої стикові двобої програли. «Волинь» U-17 вдома поступилася «УФК-Карпати» 0:2, а на виїзді – 1:2. «Волинь» U-15 після мінімальної поразки в Луцьку від «УФК-Карпати» 0:1 у Львові була розтрощена 9:1. Утім вже участь у стикових матчах і друге місце в групі для цієї команди – дуже хороший результат, адже під час чемпіонату U-15 зазнала суттєвих кадрових змін.

Дуже близькими до участі у фінальному турнірі в першій лізі ДЮФЛУ були юні футболісти з Ковеля.

У Тернополі «Ковель-Волинь» U-15 поступився 0:2 місцевій ДЮСШ, а в матчі-відповіді удома виграв 2:1, але за різницею голів у фінал вийшли тернополяни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus