USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» U-19 мінімально програла заключний матч року

9 Листопада 2018 21:28
Останній матч юнацької команди «Волині», незважаючи на останні результати, вселяв надію на те, що 2018-й рік для волинських хлопців у Прем’єр-лізі завершиться успіхом. Тим більше, що в останніх поєдинках волиняни лише через фатальну нереалізацію моментів замість шести очок проти «Чорноморця» та «Ворскли» взяли лише одне, інформує клубна прес-служба лучан.

З перших хвилин на туманному полі, де заледве було видно дальні фланги, точилася рівна боротьба. Утім, в доведенні атак до логічного завершення трохи краще виглядали саме гравці «Зорі». Спочатку вони загрожували нам після стандарту, а потім з гри – обидва удари пройшли повз ворота «Волині». А у середині першого тайму, мабуть, найкращий момент у матчі втратила наша команда – Назарія Богомаза хорошим пасом вивели віч-на-віч з голкіпером гостей, однак переграти свого візаві у ближньому бою наш нападник не зумів. Свої виходи були і у «Зорі» наприкінці тайму – спочатку Дмитро Харченко випередив нападника і вибив м’яч у поле, а другого разу супернику таки вдалося проштовхнути «кулястого» повз нашого голкіпера – на щастя для нас, повз ворота.

З активності почали гості й другий тайм. «Волинь» знову не пропустила завдяки майстерності Харченка після удару з лінії карної зони, а потужне добивання просвистіло повз ближній кут наших воріт. Волиняни відповіли моментом у Богомаза, який добре підробив собі під удар, однак виконав його не надто потужно та точно – м’яч полетів прямо в руки голкіперу.

А на 74-й хвилині сталася кульмінація поєдинку – футболісти «Зорі» розіграли комбінацію, під час завершення якої Олег Янковський просто розстрілював наші ворота з близької дистанції – 0:1.

«Хрестоносці» не здалися, а свіжий Микола Кухаревич створив шанс для Артура Рябова, удар якого з меж карної зони в останню мить заблокував захисник. Ще за хвилину Кухаревича відверто штовхали в спину в штрафному майданчику – утім, свисток арбітра промовчав. Удар Олега Фенюка з-за меж карної зони голкіпер прочитав, а на останніх хвилинах хитро та потужно пробив з флангового штрафного – утім, ніхто так і не підправив «кулястого» у ворота, і той просто просвистів повз дальню стійку.

Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну поразку команди Альберта Шахова та Володимира Гапона перед зимовим міжсезонням. Утім, ігрові моменти цього року наштовхували на оптимізм – і лише декілька прикрих втрат очок втримали команду від того, аби на футбольну зиму піти з гарним настроєм та хорошим місцем у таблиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus