USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинь – друга в командному заліку на чемпіонаті України з легкої атлетики

3 Червня 2018 16:34
Уперше в історії легкоатлетичних змагань Волинь посіла друге місце в командному заліку.

Волинські атлети поступилися лише на 10 очок спортсменам із Харківської області у Командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів, який відбувався у Луцьку 2–3 червня.

Загалом у змаганнях, які тривали на стадіоні «Авангард», взяли участь більше 400 спортсменів у складі 24 команд із різних регіонів України. Вони змагалися в таких категоріях, як біг на 100, 200, 400, 800, 1500, 3000, 5000 метрів, естафетний біг 4х100, 4х400 метрів, спортивна ходьба, стрибки у висоту, стрибки з жердиною, стрибки у довжину, потрійний стрибок, метання диска, метання молота, метання списа та штовхання ядра.

У результаті запеклих змагань першість із 555 очками здобули атлети із Харківської області, другими стали спортсмени з Волині (545 очок), а третіми – з Дніпропетровської області (533 очки).

Переможці Командного чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів, окрім кубків, отримали також можливість увійти до збірної України на Чемпіонат світу з легкої атлетики.
Відзначимо, що наступного року луцький «Авангард» прийматиме вже міжнародні змагання – Суперліга командного чемпіонату Європи з багатоборства. До цих змагань вже розпочинають підготовку. Зауважимо, це стало можливим завдяки втіленню програми «Луцьку – спорт високих досягнень», ініційованій Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Завдяки реконструкції, «Авангард» увійшов у трійку найкращих легкоатлетичних арен України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus