USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» - «Динамо»: розгромний рахунок

22 Січня 2013 10:31
Четвертий спаринг на першому тренувальному зборі в Белеку луцька «Волинь» програла загребському «Динамо». Рахунок - 0:4.

В грудні хорвати ще грали у груповому раунді Ліги чемпіонів, - про це повідомили на сайті луцького клубу.

Погода, йдеться у повідомленні, сприяла спарингу – вранці у Белеку нарешті вийшло сонце. В контрольному матчі не змогли зіграти через незначні ушкодження Шумахер та Бікфалві.

Початок гри був досить жвавим. Хоч номінальні господарі поля, «динамівці» Загребу й захопили територіальну ініціативу, гра в основному проходила в центрі поля й до реальних стовідсоткових нагод не доходило. У хорватів особливо гостро атакували Бечірі та Халілович.

Середина тайму відзначилася двома попередженнями – у «Волині» грубо сфолив Скоба, у «Динамо» - Адемі. А на 34-й хвилині наполегливіші хорвати таки відкрили рахунок у матчі. Халілович пройшов правим флангом атаки, прострілив на одинадцятиметрову позначку, звідки Чоп ударом в дотик не залишив шансів Недільку – 0:1. «Волинь» же у першому таймі запам’яталася чіткою грою захисту та ударом Лопеса з 25-ти метрів, який з труднощами, але парирував кіпер загребців.

У перерві Анатолій Демяненко змінив відразу сімох гравців і попервах лучани захопили ініціативу, контролюючи м’яч на половині поля хорватів. Але згодом «Динамо» почало знову гнути свою лінію і найкращими моментами у другому таймі для лучан стали удари Хомченка та Овонікоко із середніх дистанцій, які парирував кіпер загребців.

В середині другого тайму команди обмінялися і кількома гострими атаками, і серіями замін. У лучан замість Лопеса, Савича та Ілієва вийшли відповідно Панас, Павлов та Хомченко.

«Волинь» дещо перегрупувалася, але вочевидь вихід шести нових гравців «Динамо» справив краще враження на їхню гру, бо в останній чверті матчу «Волинь» отримали у свої ворота три голи. Спочатку Рукавіна замкнув простріл, зігравши на випередження, згодом Ян Масло зрізав м’яча головою у власні ворота також після пострілу з правого флангу, а наприкінці гри загребці в контратаці відзначилися ще раз – Крстанович пробив Старцева.

Склад «Волині» у цьому матчі: Неділько (Старцев, 46), Сімінін, Ілієв (Панас, 60), Шиков (Масло, 45), Занєв (Задерецький, 46), Ізворану (Стевич, 46), Скоба (Шандрук, 46), Лопес (Хомченко, 60), Щедрий (Овонікоко, 46), Савич (Павлов, 60), Суботич (Пилипчук, 46).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олександр Показати IP 23 Січня 2013 21:31
браво 1 лига свитить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus