USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь готується до Європейських Днів Добросусідства

9 Липня 2015 10:26
Цьогоріч Європейські Дні Добросусідства традиційно відбудуться у Іваничівському, Шацькому районах та місті Нововолинську.

Під час наради за участю першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Кудрявцева з цього приводу відбулася робоча нарада, - повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема, йшлося про кошториси, облаштування територій, забезпечення освітлення на визначених місцях, підготовку доріг, заходи безпеки, забезпечення доїзду людей, відкриття віз для перетину кордону, організацію культурних заходів та інше.

Тож на території Іваничівського району заходи планують проводити орієнтовно 23 серпня. Що ж стосується Шацького краю, то заплановані заходи відбуватимуться 6-9 серпня, більша частина яких – на території польської сторони. В районі планують провести велосипедне ралі.

У Нововолинську теж обговорили всі організаційні питання з польською стороною. Також заплановані спортивні змагання, виступи музичних колективів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 9 Липня 2015 10:58
Міський владі Нововолинська-респект та повага!
Оксана Показати IP 9 Липня 2015 17:53
Відбудеться великий парад спиртовозів у вишиванках в Любомлі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus