USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинь і Хмельниччина підписала меморандум про співпрацю

19 Серпня 2021 13:09
Голови Волинської та Хмельницької обласних рад підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю.

Григорій Недопад та Віолета Лабазюк підписали меморандум під час засідання сесії Волинської обласної ради.

«Сьогодні ми зібралися для того, щоб продовжити співпрацю між нашими обласними радами, нашими областями. Як сказав Дмитро Разумков, який був на нашій сесії раніше, таким чином ми зшиваємо Україну. Співпраця, прописана в меморандумах, є широкою. Надіємося, що вона буде дієвою і на обласному рівні ми будемо працювати, зміцнювати не тільки дружбу, а й співпрацю між нашими областями», – сказав Григорій Недопад.

Після того, як депутати проголосували за відповідний проєкт рішення, голови обласних рад підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Волинської обласною радою та Хмельницькою обласною радою.

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк наголосила, що Хмельниччина сьогодні відстоює програму забезпечення питною водою мешканців регіону, інтереси агропромислового комплексу, підтримує діяльність заклади охорони здоров’я та навчальних закладів.

«Думаю, наша діяльність не надто різниться, адже всі області, депутати всіх рівнів на теренах нашої гарної, мальовничої України працюють за одним спільним вектором – розвитком нашої країни для нас, наших батьків, наших дітей», – сказала вона та висловила переконання, що підписання меморандуму сприятиме розвитку співпраці між Хмельницькою та Волинською областями.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яким Показати IP 19 Серпня 2021 13:39
чином цей меморандум сприятиме?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus