USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Волинь колядує!» Колективи з усієї області підготували виступи для масштабного телепроєкту

6 Січня 2022 18:49
Із нагоди Різдвяних свят колективи громад Волинської області підготували низку колядок, щедрівок і віншувань. Фольклорні мотиви своєї творчості вони презентують у рамках масштабного проєкту «Волинь колядує».

Як раніше писало Інформаційне агентство Волинські Новини, із 25 грудня телеканал «Аверс» розпочав трансляцію новорічно-різдвяного проєкту «Волинь колядує». Колективи 54 громад з усієї Волині представляють у ньому свою творчість, у основі якої – волинський фольклор.

До участі у проєкті запросили всіх талановитих колядників Волинської області. Щоби послухати різдвяні піснеспіви, приїжджають до усіх, хто зголошується.

Ще раніше всі охочі могли насолодитися колядками у виконанні колективів Мар’янівської, Горохівської, Рівненської, Городищенської, Доросинівської, Луківської, Турійської, Смідинської, Цуманської, Берестечківської, Рожищенської, Копачівської територіальних громад.

Також уже можна оцінити виступи творчих колективів Голобської, Дубівської, Вишнівської, Люблинецької, Старовижівської, Головненської, Дубечненської, Маневицької, Поворської, Сереховичівської, Ратнівської, Олицької, Боратинської, Колківської, Велимченської, Колодяжненської, Оваднівської та Заболоттівської територіальних громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus