USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» мінімально програла «Оболоні» на виїзді

6 Вересня 2021 20:40
У матчі 7 туру Першої ліги на виїзді луцька «Волинь» мінімально поступилася київській «Оболоні», пропустивши єдиний гол у середині першого тайму – 1:0.

Після переможного кубкового дербі з «Карпатами» посеред тижня луцьку «Волинь» поповнило шість новачків, чотири з яких вже раніше захищали кольори лучан. Зокрема до стану «хрестоносців» приєдналися ексфутболісти клубу Іван Цюпа, Сіаваш Хагназарі, а також голкіпер Володимир Кринський з захисником Євгеном Кучеренком, які минулий сезон провели в УПЛ за «Інгулець». Також «Волинь» дозаявила двох молодих вихованців: Ігоря Грицюка та Тараса Завадовича.

Проте Альберт Шахов вирішив не включати нікого з новачків до своєї вже звичної стартової одинадцятки, лише місце вінгера Андрія Ляшенка зайняв Дмитро Янчук. Відзначимо, що Ляшенка не було навіть у заявці, адже він отримав мікротравму.

Стартові 15 хвилин були за «Оболонню», яка захопила ініціативу та подала кілька небезпечних кутових, також момент мав Черній, але ударом головою після флангового навісу у ворота не влучив. Натомість «Волинь» свої перші атаки провела після 15 хвилини, але ударами вони не закінчувалися.

На 26 хвилині ігрова перевага киян втілилася у гол: Мединський прострілив з правого флангу, а після серії рикошетів та сумбуру захисників «Волині» Черній переправив м’яч у ворота – 1:0.

Пропустивши гол, «Волинь» не зуміла продемонструвати якусь реакцію, захищаючись і далі. До кінця тайму «хрестоносці» могли пропустити вдруге, але Неділько парирував удар Мединського, який отримав пас з глибини та обіграв на фланзі Мартинюка.

По перерві тренерський штаб «Волині» зробив одразу потрійну заміну: Хагназарі вийшов замість Сада, Цюпа – замість Мартинюка, а Теслюк замінив Янчука.

Заміни допомогли волинянам покращити володіння м’ячем, але моменти у «хрестоносців» все одно не з’явилися. Натомість «пивовари» щоразу перевіряли пильність Неділька, пробиваючи здалеку.

Лучани вдалися до фінального штурму, проте до кінця зустрічі рахунок не змінився, фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перевагу киян – 1:0. Наступну гру з «Олімпіком» лучани також зіграють на виїзді.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фізрук Показати IP 6 Вересня 2021 21:25
Шахов - фізрук, я розумію, що грошей нема, але це просто жесть, гравці елементарно не знають, що їм робити на полі, при цьому видно, що у деяких хлопаків є хоч яка, але індивідуальна майстерність, але все, на що здатен цей фізрук це кричати "пацаны, не стоим бл****" і після матчів арбітрів звинувачувати, сподіваюсь після цього сезону його тут не буде, бо інакше ця молодь себе не проявить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus