USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під акомпанемент дощу: «Волинь» у Львові в додатковий час перемогла «Карпати»

31 Серпня 2021 21:39
Поєдинок третього відбірного раунду Кубка України з футболу «Волинь» проводила у Львові проти місцевих «Карпат».

Волиняни активніше розпочали перший тайм і уже на початку матчу мали нагоду вийти вперед: Мороз пробив метрів з 30, але м’яч пролетів трохи вище воріт. Злива над львівським стадіоном стихла ближче до середини тайму і одночасно господарі поля перехватили ініціативу, проте до логічного завершення свої моменти довести не змогли. Перший тайм так і завершився нульовою нічиєю.

На початку другого тайму Войтіховський пробивав головою після подачі кутового – повз ворота. На 55 хвилині лучани розіграли ще один кутовий і на цей раз удар уже Сасовського виявився точним: 0-1!

На 70 хвилині момент був у Климця, який вийшов на заміну, але замкнути передачу Ляшенка йому не вдалося. Потому волиняни розігрували декілька кутових поспіль, проте до удару по воротах справа не доходила.

За 5 хвилин до кінця матчу господарі остаточно перевели гру на половину поля «Волині», проте використати свої нагоди їм ніяк не вдавалося аж до 90 хвилини, коли Кожанов реалізував пенальті.

На 5 хвилині першого додаткового тайму Ляшенко увірвався до штрафної гостей і потужним ударом в дальній кут знову вивів «Волинь» вперед.

На початку другого додаткового тайму удару зі штрафного метрів з 40 завдав Кузнєчиков і м’яч з неймовірною траєкторією залетів у верхній дальній кут воріт «Карпат»: 1-3!

На 111 хвилині «Карпатам» вдалося відіграти один м’яч і після цього розпочати навалу на ворота «Волині», проте зрівняти рахунок їм не вдалося.

Відтак з рахунком 2-3 лучани крокують далі в Кубку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 31 Серпня 2021 22:25
Волиняки молодці, браво. Втерли носа ТЛУМАКУ.
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 1 Вересня 2021 08:48
Дивився цей матч з першої до останньої хвилини на одному подиху та вірив у перемогу. Молодці гравці ФК "Волинь", якщо дух та бажання є перемагати, то це якраз про волиняк. Не знаю, як вони будуть грати потім і хто дістанеться нашому клубу за вихід до 1/8 Кубка України, але вчорашній поєдинок запам'ятається на довго. Успіхів вам моя улюблена команда та перемог!!!
Олександр Показати IP 2 Вересня 2021 17:34
Молодці!!! Супер-гра, зважаючи на вік гравців Волині. Так тримати далі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus