USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ФК «Волинь» тренуватиме Комзюк

12 Липня 2017 15:17
Головним тренером ФК «Волинь» найближчим часом можуть призначити Ярослава Комзюка.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив лідер ультрас ФК «Волинь» Тарас Третяк, більш відомий як «Йофі Тофі».

З його слів, наразі про призначення офіційно не повідомляють, проте є висока ймовірність того, що Комзюк, який довгий час працює з нинішнім коучем червоно-білих Віталія Кварцяного замінить Віталія Володимировича на цій посаді.

В той же час, Віталій Кварцяний залишиться президентом клубу.

Ярослав Комзюк - футболіст та футзаліст, що грав на позиції захисника та півзахисника. Найбільш відомий за виступами у клубі «Волинь» у вищій лізі чемпіонату України, житомирському «Хіміку» в першій українській лізі, та лієпайському «Металургсі» у найвищому дивізіоні Латвії. Після закінчення виступів на футбольних полях — український футбольний тренер.

Наразі йому 46 років, після завершення виступів на футбольних полях Ярослав Комзюк деякий час займався бізнесом, пізніше працював тренером у луцькій ДЮСШ № 2, та головним тренером луцької аматорської команди «Вотранс-ЛСТМ»

У 2013 році колишній футболіст очолив юнацьку команду «Волині» по запрошенню Віталія Кварцяного. Пізніше працював асистентом головного тренера, паралельно грав також за аматорський ФК «Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
свг Показати IP 12 Липня 2017 15:37
навіщо нам президент який нічого не вирішує? борги як старі так і свіжі ростуть а Володимирович розповідає нам казочки про поганого фіндиректора про якихось інвесторів.чай іде вже відпочивати.
4 Показати IP 12 Липня 2017 16:30
Навіть року не пропрацював в дюсш 4..............
Джек Потрошитель Показати IP 13 Липня 2017 10:09
Футбол це мафія... Ви навіть не уаявляєте, які гроші там мутять і як саме

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus