USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь-Миколаїв: Зробити команду - це ще не навчити забивати голи

29 Жовтня 2015 12:12
Футболіст з ФК «Миколаїв» програли через те, що їм не вдалось перебороти «мандраж» перед більш зрілою командою з Прем’єр-ліги.

Про це головний тренер «Миколаєва» Руслан Забранський повідомив після перемоги господарів поля у Луцьку з рахунком 5:0.

Нагадаємо, що у першому матчі лучани перемогли візаві у Миколаєві – 2:0.

«Я зрозумів одразу, що нам буде важко. Команда ФК «Волинь», попри всі останні невдачі, нам не поступалась ще тоді, коли ми грали вдома. Вже тоді ми зрозуміли, що грати на виїзді в Луцьку буде дуже важко, тому особливих щодо перемоги ілюзій в нас не було», - зазначив наставник Миколаєва.

Він наголосив, що разом із власними підопічними давно хотіли зіграти у два нападники і реалізувати давній задум вирішили саме під час матчу з «хрестоносцями».

«Цікаво було на початку гри, бо було достатньо «голових» моментів, щоб забити хоча б два голи. Але ми цього не зробили. Через свої індивідуальні помилки наші футболісти не змогли перебороти страх та «мандраж» перед командою з Прем’єр-ліги. Справді, «миколаївцям» потрібно було швидше думати, приймати рішення, працювати з м’ячем. Загалом до своєї команди я претензій не маю, бо хлопці все ж старалися гарти. В деяких епізодах вони навіть виходили один на один із воротарем», - розповідає Руслан Забранський.
Тренер ФК «Миколаїв» зазначив, що його команда – дуже молода, їй всього три місяці.

До слова, він обмовився, що й арбітри на таку гру повинні бути більш кваліфіковані.


«Але вийшло як вийшло. Якби хлопцям трохи більше наснаги, то вони ще б краще грали. Команду можна більш-менш зробити за три місяці, але навчити забивати голи індивідуально кожного за такий короткий термін - важко», - резюмував тренер.

Нагадаємо, раніше Іформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний зауважив, що під час матчу між «Волинню» та «Миколаєвом» його футболісти «розкачувались», у той час, коли «не можна було показувати супернику неповагу» з боку професіоналів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus