USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» на виїзді розгромила другу команду Першої ліги

5 Листопада 2020 15:58
Луцька «Волинь» реабілітувалася за поразку в минулому турі, розгромивши на виїзді другу команди Першої ліги «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів – 0:3.

У минулому турі «Волинь», володіючи ініціативою протягом всього матчу, несподівано поступилася краматорському «Авангарду» та опустилися на четверте місце. А в 11 турі лучани поїхали в гості до Горішніх Плавнів, де мали зіграти з місцевою командою «Гірник-Спорт». На відміну від «хрестоносців» господарі у минулому турі з рахунком 3:0 розбили непростий харківський «Металіст 1925» та перед цим туром займали друге місце. Тож матч «Гірник-Спорту» та «Волині» був однією з найбільш цікавих вивісок туру.

У «Волині» в старті не опинилося номінального центрфорварда Сікорського, натомість на вістрі атаки з’явився Оринчак, який у минулих матчах закривав цю позицію в другому таймі. Відповідно на фланзі вийшов Ляшенко. Відзначимо, що у «Волині» вимальовується конкуренція за місце «десятки» – сьогодні Кизилатеш вийшов під нападником замість Чачуа.

«Волинь» активніше розпочала зустріч і вже перша атака лучан на 6 хвилині виявилася гольовою – Сергій Сімінін віддав до штрафної на Ляшенка, а той прострілив на дальню штангу, де Кизилатеш розстріляв пусті ворота – 0:1.

Вже згодом Оринчак з кутового ледь не закрутив м’яч у ворота господарів – воротар виручив. А на 13 хвилині «Волинь» таки подвоїла перевагу – Кизилатеш обікрав захисника та поцілив у кут воріт, оформивши дубль – 0:2.

Забивши другий гол, лучани не зупинилися та продовжили атакувати, зокрема Приймак у стилі Роналду класно пробив зі штрафного – Ситников дістав м’яч, який опускався під поперечину. Розгромним міг робити рахунок Протасов, але з гострого кута вінгер не зумів замкнути простріл Оринчака – Ситников знову врятував «Гірник-Спорт».

А на 36 хвилині той таки Протасов реалізував свою нагоду – хавбек під час контратаки протягнув м’яч та поцілив у самісінький кут – 0:3.

Першу небезпеку в другому таймі створили господарі – Герт після кутового пробив вище воріт. Відзначимо, що другий тайм не ряснів гольовими моментами.

Ближче до 60 хвилини Василь Сачко вирішив провести заміни – замість Ляшенка вийшов Сікорський, а Рябов поступився місцем на полі Чачуа.

У підсумку «Волинь», вдало відігравши у захисті в другому таймі, святкувала розгромну перемогу – 0:3. В наступному турі лучани на «Авангарді» приймуть «Оболонь-Бровар».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Остап Вакарчук Показати IP 5 Листопада 2020 16:14
Видно головний тренер Василь Сачко за минулу поразку від аутсайдера Першої Ліги ФК "Авангард" Краматорськ добре волинякам перцю всипав. А міг ФК "Волинь" вже мати 1 чи 2 місце у своїй турнірній таблиці, "йолки палки". Якось наскоками грає наш волинський футбольний клуб то перемагає у лідера, то програє - аутсайдеру. І все одно молодці. З перемогою !!!
!!!! до Остап Вакарчук Показати IP 5 Листопада 2020 17:22
А ТИ НЕ В КУРСІ НА СКІЛЬКИ ЗМЕНШИЛИ (УРІЗАЛИ) БЮДЖЕТ КЛУБУ В ЦЬОМУ РОЦІ? ПОЦІКАВСЯ.
марадона до !!!! Показати IP 6 Листопада 2020 19:31
а ти не в курсі на скільки зменшили (урізали) бюджет усі клуби світу в цьому році?Поцікався.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus