USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» на виїзді впевнено обіграла «Зірку»

22 Липня 2018 19:58
Завдяки голам Дениса Кожанова та Дмитра Козьбана у кожному з таймів «Волинь» на виїзді отримала перемогу над кропивницькою «Зіркою» у стартовому турі Першої ліги.

Матч відбувся на стадіоні «Зірка» у Кропивницькому 22 липня.

Впродовж першої половини зустрічі лучани володіли перевагою, створивши кілька небезпечних моментів, однак забити бодай м’яч луцьким футболістам не вдавалося. Лише у додатковий до першого тайму час «Волинь» отримала право на кутовий, під час подачі якого гравець «Зірки» збив у штрафному Дмитра Козьбана – пенальті. До «точки» підійшов новачок лучан Денис Кожанов та вдало пробив з 11 метрів – 0:1.

На 70 хвилині Цюпа виконав вдалу подачу на Козьбана, а нападник, вигравши боротьбу в захисників, відкрив лік своїм голам після повернення до складу «Волині» - 0:2.

Зазначимо, що 12 хвилин ігрового часу лучанам довелося грати у меншості, адже за симуляцію у штрафному господарів арбітр показав Цюпі другу жовту картку, однак волинянам вдалося зберегти переможний рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus