USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» на виїзді зіграла внічию з конкурентом у боротьбі за вихід до Прем’єр-ліги

31 Серпня 2019 19:56
Луцька «Волинь» на виїзді зіграла в нульову нічию з київською «Оболонню-Бровар». Матч відбувся 31 серпня на «Оболонь-Арені» в Києві.

У минулому турі «хрестоносці» зуміли обіграти одеський «Чорноморець», а посеред тижня довелося грати 120 хвилин та пробивати пенальті у матчі 1/32 Кубка України з хмельницьким «Поділлям». В підсумку волиняни пройшли далі.

«Волині» у шостому турі протистояв нелегкий суперник – київська «Оболонь-Бровар», яку також вважають одним з претендентів на підвищення у класі: у трьох останніх матчах «пивовоари» здобули дві перемоги та один раз грали внічию.

У «Волині» зі стартових хвилин у нападі грав Ігор Карпенко, якого знову орендували в «Карпати». Натомість Горопевшек, який три останні матчі грав попереду, зайняв свою звичну позицію – центр захисту.

Перший тайм

Зі стартових хвилин «Волинь» показувала зарядженість на гру, зокрема, одразу ж на 1 хвилині пробивав Неплях, а за мить небезпечний штрафний заробив Бартулович, з якого у дев’ятку пробивав КожановФедорівський на місці.

Після цього гості продовжували задавати темп поєдинку, перебуваючи багато часу на половині поля «Оболоні». Лише після 20 хвилини «Оболонь» зуміла вибігти в контратаку, під час якої заробила штрафний. Вже згодом «бровари» подали небезпечний кутовий, а згодом їхня активність продовжилася ще одним стандартом, під час якого Карпенко ледь не зрізав «кулястого» у власні ворота.

Незважаючи на почергову активність обох команд, справа до стовідсоткових гольових моментів не доходила. На 36 хвилині Горопевшек міг забивати свій четвертий гол поспіль, але після подачі зі штрафного пробив головою над поперечиною воріт господарів.

У підсумку, на перерву команди пішли з нулями на табло.

Другий тайм

Вже по перерві тренерський штаб «Волині» вирішив зробити перестановки: замість Непляха на поле вийшов молодий Климець.

На 46 хвилині «Волинь» вчергове у сезоні могла пропустити після стандарту, але Неділько відбив удар гравця «броварів», продемонструвавши першокласну реакцію. У ці хвилини активнішими на полі виглядали саме господарі.

На 58 хвилині після подачі Валєєва міг забивати Бровченко, але гравець «Оболоні» з вигідної позиції пробив головою над поперечиною воріт Неділька.

За 30 хвилин до завершення основного часу на поле у «Волині» вийшов Пономар, який замінив Карпенка. А на 65 хвилині вже «хрестоносці» могли відкривати рахунок: Климець відпасував на Бартуловича, який не зміг переграти Федорівського. До того ж, арбітр зафіксував офсайд у хорвата в тому моменті.

«Волинь» на останніх хвилинах намагалася вирвати перемогу, але у підсумку жодна з команд так і не забила, тож матч завершився нульовою нічиєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus