USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Волинь» – «Оболонь-Бровар»: перед матчем

4 Вересня 2017 13:56
У понеділок, 4 вересня, в Луцьку відбудеться матч 10-го туру першої ліги, в якому зустрінуться луцька «Волинь» та столична «Оболонь-Бровар». Поєдинок розпочнеться о 18:00, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Кияни розпочали чемпіонат непогано, але не знають смаку перемог протягом двох матчів. У поєдинку 8-го туру столична команда на виїзді розписала «суху» нічию з «Інгульцем». В попередньому турі «пивовари» на власному полі зазнали нищівної поразки 0: 3 від харківського «Геліоса».

«Оболонь-Бровар» офіційно декларує те, що клуб не є наслідником київської «Оболоні», статистика очних дуелей з якою була вдалою для луцької «Волині». З 20 поєдинків «хрестоносці» зуміли виграти в 11, поступившись лише 4 рази. Незважаючи це, команда Олега Мазуренка є абсолютно новим футбольним колективом, як де-юре, так і де-факто.

У цьому сезоні першої ліги команда небагато забиває, але і мало пропускає. У дев'яти зіграних матчах «пивовари» забили 9 м’ячів, пропустивши при цьому 6 голів. Футболісти «Оболонь-Бровар» Григорій Сахнюк та Антон Ситников потрапляли до символічних збірних останніх турів. У складі «пивоварів» варто відзначити досвідченого Андрія Корнєва, якого можна вважати одним з лідерів столичного колективу.

У «Волині» відзначаємо повернення у стрій досвідченого нападника Романа Степанова та «камбек» Ярослава Кінаша. Дебютувати перед луцькими вболівальниками зможе новачок команди Олександр Медвєдь.

Арбітри:

Зустріч між луцькою «Волинню» та київською «Оболонь-Бровар» обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з Віталієм Малярем з Хмельницького.

Асистентами головного арбітра стануть Валерій Кисельов з Сум та Максим Левченко з Кривого Рогу. Четвертий арбітр – Олександр Кальонов зі Львова. Спостерігачем на матчі буде Ігор Павленко з Вінниці.

Суперник – «Оболонь-Бровар»(Київ)

Рік заснування: 2013

Web-сайт: fcbrovar.obolon.ua

Кольори: зелено-білі

Президент клубу: Олександр Слободян

Головний тренер: Олег Мазуренко

Стадіон: «Оболонь Арена» (5 100 місць)

Поточне місце в турнірній таблиці – 7 (4 виграші, 3 нічиї, 2 поразки )
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus