USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Волинь» на виїзді зіграє проти «Прикарпаття»: анонс матчу

22 Серпня 2021 11:50
Гарячий початок сезону в Першій лізі продовжується. А «Волині» з третього дня на четвертий доведеться грати вдруге за тиждень нелегкий виїзний поєдинок проти суперників з «Прикарпаття».

Матч відбудеться сьогодні об 15.30 год на стадіоні «Рух» в Івано-Франківську, повідомляє пресслужба «Волині».

Команда Олега Рипана бурхливо увійшла в сезон розгромною перемогою над «Ужгородом» (6:0), однак продовження такого початку не сталося – хлопці з Івано-Франківська в наступних трьох турах не набрали жодного очка. Лише цього тижня гравці «Прикарпаття» зуміли перервати серію невдач, пройшовши далі в Кубку України. Утім, без сумніву, всі сили господарі кинуть на успіх в матчі проти «Волині», аби покращити своє турнірне становище у Першій лізі.

Як завжди, небезпеки варто чекати від Романа Барчука, який є найкращим бомбардиром команди на початку чемпіонату з трьома голами, ексволинянина Ростислава Волошиновича, Василя Цюцюри та, мабуть, головного літнього новачка – досвідченого Михайла Писка, який у кубковому матчі відзначився одразу «дублем».

«Волинь» серед тижня у Вінниці продовжила свою безпрограшну серію на початку сезону. Хоча без драми, додаткових тридцяти хвилин та післяматчевої лотереї підопічним Альберта Шахова обійтися не вдалося. Зате ще більш гарними вийшли дебюти за основну команду Арсенія Коркодима, який відбив вирішальний пенальті у серії, та Владислава Кузнєчикова, який ідеально виконав свій удар. Також порадіти довелося й за Назарія Богомаза, який нарешті відзначився першим голом за дорослу «Волинь».

Історія протистоянь обох команд розпочалася в 2018 році. В перші два сезони «Волинь» неодмінно, хоча щоразу дуже важко, перемагала «Прикарпаття» – 1:0, 3:1, 3:2, 2:1. А от минулого сезону івано-франківський колектив перервав смугу невдач, пройшовши у досить скандальному матчі лучан у Кубку України (0:1). У чемпіонаті ж команди обмінялися домашніми перемогами з однаковим рахунком – 2:0.

Цікаво також, що у складі «Прикарпаття» грає ексфутболіст «Волині» Ростислав Волошинович, однак і у Луцьку є Валерій Сад, який попередній сезон провів якраз в Івано-Франківську. Разом з тим, свого часу за «Прикарпаття» та івано-франківський «Спартак» (які не вважаються офіційними прародичами нинішньої структури) пограв і наш головний тренер Альберт Шахов.

Статистика «Волині» проти «Прикарпаття»: 7 матчів, 5 перемог, 2 поразки, різниця 11:7.

Вдома: 4 матчі, 3 перемоги, 1 поразка, різниця 6:3.

У гостях: 3 матчі, 2 перемоги, 1 поразка, різниця 5:4.

Головним арбітром зустрічі буде Вадим Запрутняк з Ужгорода. У Першій лізі він відсудив одразу сім поєдинків «Волині» (у них наша команда здобула три перемоги, двічі зіграла унічию і двічі поступилася суперникам, різниця голів 8:4). Щоправда, останній з них відбувся майже два роки тому – тоді «Хрестоносці» вдома обіграли «Черкащину» (3:0).

Асистенти арбітра – Михайло Маланчук (Чернівецька область), Андрій Приймачук (Рівне). Резервний арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу – Олександр Якименко (Київ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 22 Серпня 2021 12:28
Наш футбольний клуб "Волинь" має потенціал та бойовий характер, це вже видно по 4-х турах чемпіонату України у Першій Лізі та кубковому поєдинку з ФК "Нива" Вінниця. Легко з ФК "Прикарпаття" лучанам сьогодні точно не буде. Але можна і перемогти франківців, думаю нічия також непоганий результат на виїзді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus