USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» на виїзді зіграє з лідером чемпіонату

6 Травня 2018 13:52
«Пан» або «пропав», «матч життя», «битва за шість очок» – навесні кожен матч команди Віктора Богатиря підпадає під усі ці заголовки, і матч проти «Полтави», звісно ж, не стане виключенням. Матч відбудеться у Полтаві на стадіоні "Підшипник" о 17.00, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Завдяки сенсаційній перемозі «Черкаського Дніпра» над «Арсеналом» у минулому турі Перша ліга вперше з літа змінила лідера, а на вершину таблиці піднявся якраз колектив Анатолія Безсмертного, який у скандальному поєдинку обіграв обезкровлений «Геліос» (2:0). Футбольну весну для «Полтави» ідеальною не назвеш – все ж команда програвала і тому самому «Арсеналу», поступалася «Сумам» та дозволяла організувати «камбек» «Миколаєву». Утім, завдяки постійним втратам очок конкурентами саме наші завтрашні суперники за три тури до фінішу чемпіонату мають «поул-позишн» у боротьбі за пряме підвищення у класі.

«Волинь» продовжує чергувати вдалі поєдинки з важкими для сприйняття поразками. Однак вдала контратака у виконанні гравців «Колоса» у попередньому поєдинку перекреслила усі сподівання наших футболістів та тренерського штабу на здобуття чергових важливих очок на рідному «Авангарді», а результати безпосередніх конкурентів до неможливості стиснули групу з шести команд, які ведуть боротьбу за виживання у Першій лізі. Наразі усі вони розташовані у тісному триочковому проміжку. Тепер ситуація для «Волині» ще більше ускладнилася: несподіваний «демарш» одеської «Жемчужини» подарував нашим конкурентам з «Кременя» та «Оболоні-Бровара» по три очки, а це змушує луцьку команду грати на перемогу навіть у не зовсім привітній та гостинній Полтаві.

Своєрідної упевненості додає те, що у першому колі «Волинь» уже робила несподіваний результат у матчі проти майбутніх суперників. І наприкінці чемпіонату вже не так важливо, що та перемога (2:0) була здобута у домашній фортеці під назвою «Авангард». Перша ліга цього сезону вже встигла показати, що непереможних суперників немає. Найголовніше, що до відчутного десанту травмованих гравців (Петько, Зарічнюк, Гордійчук, Кравченко, Кінаш) більше ніхто не додався, тож який-не-який запас міцності у Віктора Богатиря все ж таки буде. Хтозна, можливо саме «поранений звір» в особі нашого клубу зможе стримати бомбардирські потуги Максима Дегтярьова (9 голів цього сезону) та «джокера» «Полтави» Олександра Ковпака (14 голів), і «червоно-білі» зуміють «зіпсувати малину» колишній команді Вадима Страшкевича у боротьбі за пряму путівку до Прем’єр-ліги.

Арбітри

Гру проти «Полтави» в якості головного судді відпрацює Дмитро Кривушкін з Харкова. Цього сезону він уже обслуговував перший і поки що останній переможний поєдинок «Волині» на виїзді – проти «Оболоні-Бровара» (1:0). Асистентами арбітра будуть Юрій Вишневський з Київської області та Андрій Лібстер з Луганська. Четвертий арбітр – О. Матяш (Полтава). Спостерігач арбітражу – Едуард Валенко (Львів).

Суперник – ФК «Полтава»

Рік заснування: 2007

Кольори клубу: зелено-білі

Головний тренер: Анатолій Безсмертний

Поточне місце у турнірній таблиці: 1 (22 перемоги, 2 нічиї, 7 поразок, різниця голів 54:24, 68 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus