USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь попрощалася із Олексієм Аврамуком, який помер через поранення, отримані під Бахмутом

30 Грудня 2022 19:18
Сьогодні, 30 грудня, жителі Городищенської громади схилили свої голови у глибокій скорботі. Велике горе об’єднало всіх людей, які зібралися, щоб провести в останню земну дорогу солдата військової служби Олексія Аврамука.

Про це повідомляють у Городищенській громаді.

30 грудня 2022 року 47-річний захисник України Олексій Аврамук знайшов свій останній спочинок на малій батьківщині – у селі Жабче. Від дня мобілізації, 26 лютого цього року, і до останнього подиху воїн був на вістрі боротьби за Україну.

Солдат Олексій Аврамук помер 28 грудня 2022 року в лікарні міста Дніпро внаслідок важких поранень, несумісних з життям, отриманих 22.12.2022 під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу східної околиці міста Бахмут Донецької області.

Чимало мешканців громади прийшли віддати останню шану загиблому захиснику України, серед них – рідні, друзі, представники влади, односельці, побратими та небайдужі люди.

Від рідної оселі до місцевого Петропавлівського храму для звершення чину похорону полеглого земляка провадили під звуки духового оркестру.

Поховали Олексія Аврамука як Героя під залпи пострілів військової варти та Державний Гімн України на сільському кладовищі у Жабчі.


Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять, слава і шана Герою!


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus