USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» поступилася «Дніпру-1» з рахунком 1:2

27 Вересня 2018 07:40
«Волинь» завершує шлях у Кубку України поразкою від «Дніпра-1» з рахунком 1:2.

Про це повідомляють на сайті ФК «Волинь».

Після важкого матчу проти «Інгульця» наш тренерський штаб логічно зробив відчутну ротацію складу. У складі «Волині» зі стартових хвилин вийшли Сергій Петько, Владислав Кравченко, Олег Герасимюк, Олексій Зінкевич, Володимир Коробка та Ігор Карпенко. Господарі поля, у свою чергу, наприкінці минулого тижня відпочивали, тому в бій пішли усі найсильніші гравці «Дніпра-1».

У цьому матчі Андрій Тлумак виставив більш захисну модель. Не дивно, що з перших хвилин гри територіальною перевагою володіли саме господарі «Дніпро-Арени». «Хрестоносці» ж сподівалися на контратаки – в одній з них у фактично віч-на-віч вибігав

Коробка, однак його уже в штрафному майданчику наздогнав наш екс-гравець Сергій Логінов, нейтралізувавши загрозу власним воротам. Дніпряни відповіли шансом Станіслава Куліша, який лише трохи не дотягнувся до м’яча після хорошої подачі. А у середині тайму підопічні Дмитра Михайленка заробили право на штрафний удар. Далі зіграв «злий геній» ще одного нашого колишнього гравця Сергія Кравченка, який майстерно поклав своїм ударом м’яч до кута воріт Віталія Неділька – 1:0. Після пропущеного гола нашим футболістам так і не вдалося збільшити тиск на ворота опонентів, тоді як Куліш знову міг забивати з нашої карної зони, однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Дніпра-1».

Наприкінці першого тайму Міха Горопевшек раз за разом вдало відпрацьовував проти Куліша, однак на початку другої половини гри зробив йому «царський подарунок» - від гола під час «побачення» з найкращим бомбардиром господарів поля врятував Неділько. Волиняни відповіли своєю активністю: після подачі кутового Горопевшек скинув м’яч Коробці, однак той пробив головою тоіно в руки голкіперу дніпрян.

А далі настали «чорні хвилини» для нашої команди. Спочатку одна із атак «Дніпра-1» завершилася неточним ударом Олексія Чичикова з вбивчої позиції. Утім, уже за дві хвилини він таки забив – причому після передачі ще одного екс-футболіста «Волині» Володимира Польового, замкнувши дальню стійку – 2:0. Минуло ще дві хвилини, і арбітр зустрічі суворо покарав за фол Олега Герасимюка, вручивши йому другу жовту картку, а разом із нею – вилучивши нашого капітана з поля.

Наші тренери не пішли ва-банк, трохи освіживши центральну та атакувальну лінії виходами Василя Курка та Андрія Яковлєва. А господарі, піймавши кураж, понеслися забивати ще. Утім, свої моменти Куліш та Польовий не реалізували. Натомість, захоплення дніпрян атакою призвело до гостроти біля їхніх воріт. І якщо удар Владислава Кравченка під час контратаки захисники заблокували, то сольний прохід Олексія Зінкевича та зміщення у центр завершилися більярдно точним ударом у дальній кут воріт – 2:1.

Інтрига в матчі ожила, однак ані часу, ані сил для того, аби в меншості перевести поєдинок до важкого овертайму, у «Волині» не лишалося. Фінальний свисток завершив шлях нашої команди у Кубку України, однак можна не сумніватися, що уже в понеділок у матчі з «Прикарпаттям» наші хлопці знову намагатимуться повернутися на переможний шлях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus