USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» повернулася з тренувальних зборів у Луцьк

25 Лютого 2014 10:45
Луцька «Волинь» у неділю пізно повернулася до України із другого навчально-тренувального збору в Туреччині. Три етапи підготовки команди до відновлення чемпіонату України позаду. З сьогоднішнього дня «хрестоносці» виходять на фінішну пряму приготувань до першого весняного матчу із дніпропетровським «Дніпром» (неділя, 2 березня, 17.00).

Під час зимових зборів у турецького Белеку «Волинь» зіграла десять контрольних матчів – чотири на першому зборі (із 19 січня по 1 лютого) та шість на другому (з 9-го по 23 лютого). Тренери "Волині" задіяли у спарингах 31 футболіста. Суперниками команди Віталія Кварцяного стали команди семи країн світу. Тричі «Волинь» зіграла із словацькими клубами («Сениця», «Слован» та «Жиліна»), двічі – з росіянами («Анжі» та «Крилья Совєтов»), по одному поєдинку зіграно із представниками Кореї, Боснії та Герцоговини, Сербії, Польщі та Казахстану, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Загальний підсумок спарингів дуже миролюбивий для «Волині» - з десяти матчів вісім закінчилися внічию. По одному поєдинку лучани виграли (2:0 із сербськими «Раднічками») та програли (0:1 проти «Анжі»). Різниця голів – 9:8 на користь «Волині». У трьох матчах з десяти лучанам вдалося зберегти свої ворота «сухими». Заключні шість поспіль матчів волинян у Белеку закінчилися саме нічийними результатами.

Відзначимо, що чотири рази гравцям «Волині» вдавалося відігратися по ходу матчу. Так сталося у поєдинках проти трьох словацьких команд та корейського «Сувону Блювінгз».

Найкращими снайперами команди під час двох НТЗ у Туреччині стали Ерік Бікфалві (3 голи) та Ігор Скоба (2 голи). Крім них по одному разу відзначилися Міхаель Бабатунде, Дмитро Нємчанінов, Рамон Лопес та Дмитро Козьбан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus