USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» представила новачків та показала нову форму. Фото

24 Липня 2019 21:52
Побачити нову форму улюбленого клубу отримали можливість вболівальники команди 24 липня під час офіційного заходу, що відбувся у ТРЦ «Порт Сіті».

Після спілкування наставника команди Андрія Тлумака та капітана Сергія Сімініна з вболівальниками у форматі запитання-відповідь настав час презентувати нову форму клуб від нового технічого партнера Joma.

Представити основну форму білого кольору випала честь Денису Кожанову, найкращому гравцю Першої ліги у минулому сезоні. Виїзний комплект форми червоного кольору представляв Младен Бартулович. Віталій Неділько представив комплект воротарської форми.
До слова, доступна до продажу форма буде у фірмовому магазині Joma, що знаходиться на другому поверсі ТРЦ «Порт Сіті».

Потому Андрій Тлумак вручав нову форму новим гравцям команди, про яких ми писали раніше, серед яких воротар Дмитро Харченко, який гратиме під 50 номером, захисник Андрій Зінь, що отримав 24 номер, Андрій Стрижеус, який грав у всіх вікових групах клубу отримав форму із 7 номером, Ярослав Котляров та Владислав Леонідов, два голкіпери які перейшли до «Волині» у міжсезоння, гратимуть під 30 та 1 номерами відповідно, вихованець клубу Назар Мельничук, який минулий сезон грав за «Металіст-1925», гратиме за лучан під 27 номером, форвард Віталій Пономар виступатиме із 21 номером на спині, Амброзій Чачуа, який прийшов до команди із грузинського «Торпедо» з Кутаїсі отримав 8 номер і найвідоміший новачок команди Тарас Михалик гратиме під традиційним для себе 17 номером.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль Показати IP 25 Липня 2019 05:55
Чекаємо в Премєр лізі,вперед Волинь.
Євробидло Показати IP 25 Липня 2019 08:40
Блін, ну яка мотивація у Михалика грати?
! до Євробидло Показати IP 25 Липня 2019 14:47
Забув у тебе запитати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus