USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Боротимемося за підвищення у класі»: відбулася зустріч вболівальників та гравців ФК «Волинь». Фото

24 Липня 2019 21:33
Поспілкуватися з гравцями та тренерським штабом основного складу луцької «Волині» отримали можливість вболівальники команди 24 липня під час офіційного заходу, що відбувся у ТРЦ «Порт Сіті».

Основними дійовими особами від клубу стали головний тренер Андрій Тлумак та капітан команди Сергій Сімінін. Зауважимо, що через зайнятість не зміг приїхати на зустріч спортивний директор клубу Валентин Кошельник.

Першим взяв слово наставник лучан, який порівняв подібний захід, що відбувся минулого року із сьогоднішнім. «Минулоріч, коли я тільки прийшов до клубу, на заході не було стільки людей. Я вам дуже вдячний за те, що ви підтримуєте команду не лише на стадіоні. Це дає нам натхнення і на футбольному полі ми зробимо усе від нас залежне, аби порадувати вас результатами», – запевнив Андрій Богданович.
Сергій Сімінін в свою чергу подякував вболівальникам за теплий прийом та заявивв, що команда розчарована тим, що не змогла вийти до прем’єр-ліги минулого сезону. З його слів, головний тренер уже повідомив гравцям про те, що цього року потрібно зробити все, аби підвищитися у класі.
На запитання щодо того, як гратиме команда в 3 чи 4 захисника і про голкіперську позицію, Тлумак відповів, що цілий сезон грати за однією схемою неможливо, оскільки багато залежить від суперника та плану на гру. «У минулому сезоні ми багато пропустили, але також багато забили. Цього року ми старатимемося налагодити гру в захисті та менше пропускати. Щодо голкіперів, то у нас є наддодсвідчений Віталій Неділько та новачки команди, якими ми цілком задоволені», – відповів Тлумак.
Наступне питання від вболівальників було на рахунок того чи лишаться тренер та гравці у клубі, якщо команді не вдасться й цього разу підвищитися у класі, на що головний тренер лучан відповів, що всі повинні виконувати свою роботу для досягнення позитивного результату, а не заглядати так далеко у майбутнє.

Також під час відповіді на одне із запитань Андрій Богланович запевнив, що поєдинок проти «Чорноморця» відбудеться за графіком, тобто 25 серпня у Луцьку. Нагадаємо, раніше в ЗМІ була інформація про те, що матч можуть зіграти в Одесі, оскільки за день до того у Луцьку повинні відбутися змагання з легкої атлетики.
Вболівальників також цікавило питання санкцій, які минулого року торкнулися команди, коли з команди зняли 6 очок. Але зі слів наставника лучан, боргів у команди немає наразі перед жодним з гравців немає і не було минулоріч. «Це все справи ФІФА з минулих років, тому в новому сезоні очки потрібно тільки набирати, втрачати їх в міжнародних інстанціях ми не будемо», – запевнив Тлумак.

На запитання стосовно залучення до основної команди гравців молодіжного складу, тренер відповів, що у попередньому сезоні U-19 зайняла 4 місце, перебуваючи по ходу сезону на 11, і це доволі високий рівень тому молодих гравців і надалі викликатимуть до основної команди.

Наостанок прозвучало питання стосовно новачка команди Тараса Михалика, який, як відомо, довгий час виступав за московський «Локомотив». «Він дуже досвідчений та пограв у Лізі Чемпіонів, всі можливі трофеї виграв в Україні. Я розумію, що це питання з підвохом, але Тараса можна поважати за те, що він робить для України. Якщо ви цікавилися, то під час перебування в Росії він не дав жодного інтерв’ю», – сказав Тлумак.
Після цього особисто спілкуватися з Михаликом пішли ультрас «Волині», що зайняло не менше 15 хвилин.
Потому слово знову взяв Андтрій Тлумак, який заявив, що Тарас заслуговує поваги за ті дії, які не озвучує в пресі. І є багато людей, які можуть це підтвердити.

Далі на гостей заходу чекало офіційне представлення новоїм форми від нового технічого партнера команди Joma, про що ви зможете прочитати на нашому сайті згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 24 Липня 2019 22:01
Будьмо відвертими: посилення заслабке для реальних завдань
Не фан Показати IP 24 Липня 2019 22:27
А чому промовчали про роль Кварцяного в минулорічному провалі - втрачені очки то його не виконані зобов'язання !?
луцький Показати IP 25 Липня 2019 08:06
Михалика мабуть про рашку розпитували... Ультрасів більше нічого не цікавить, тільки "наїхати" на когось або побуянити на грі, щоб нормальним вболівальникам перехотілось на футбол ходити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus