USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» прийме фіналіста Кубка України

24 Квітня 2019 19:44
Матч між «Волинню» та «Інгульцем» відбудеться 25 квітня на стадіоні «Авангард» в Луцьку. Гра розпочнеться о 18.00, інформують на сайті клубу.

Пряма трансляція – телеканал «Аверс».

Пропуск туру виявився позитивним для «Волині»: конкуренти з «Колоса» та «Оболоні Бровара» втратили дуже важливі залікові пункти, тож тепер завдання виходи у стикові матчі за вихід до Прем’єр-ліги стає все реальнішим для підопічних Андрія Тлумака. Утім, календар у нашої команди відтепер буде дуже щільним і нелегким. А для початку доведеться прийняти у себе на полі, як не як, фіналіста Кубка України. Команда з шестирічною історією зробила справжній фурор на кубковому фронті і 15 травня гратиме у вирішальному матчі проти донецького «Шахтаря».

Успіх команди Сергія Лавриненка при великому бажанні можна назвати в дечому випадковим – ані «Зоря» у півфіналі, ані «Карпати» у чвертьфіналі не могли похвалитися оптимальним станом своїх команд. Утім, це все ж таки команди Прем’єр-ліги, а шлях «Інгульця» до фіналу аж ніяк не був легким – більш переконливо команда пройшла лише друголіговий «Мир». До цього поразка від «жовто-червоних» була довгий час єдиною для ковалівського «Колоса», а у 1/8 фіналу від аграріїв постраждав «Маріуполь». А навесні досить якісний та збитий командний склад поповнив досить знайомий «Волині» Артем Щедрий (який якраз і забивав у останніх двох кубкових матчах), екс-нападник «Металіста 1925» Дмитро Сула, а також Михайло Писко, Богдан Мицик та воротар Роман Герич. До того ж, не треба забувати й про над досвідченого Олександра Акименка (автора усіх трьох голів «Інгульця» у наші ворота в історії) та його партнера по нападу Олександра Мішуренка. До Луцька команда гостей приїде в оптимальному та бойовому складі.

Початок футбольної весни ніби й не назвеш для «Волині» невдалим, однак втрачені п’ять очок у матчах проти «Авангарда» та «Дніпра-1» значно ускладнили становище нашої команди в чемпіонаті України. Разом із тим, у матчах проти «Оболоні Бровара» та контрольній грі проти прем’єрлігового «Львова» команду нарешті прорвало в атаці – сім голів у двох поєдинках. Тренерський штаб все ще чекає «прориву» в офіційних матчах від Ігоря Карпенка, а Денис Кожанов спробує повторити досягнення позаминулого туру, коли хет-трик приніс нашому лідеру звання найкращого гравця «МатчДею №22». Найголовніше для Андрія Тлумака те, що фактично усі гравці нашої команди здорові, в останньому спарингу всі отримали по тайму повноцінної практики, зберегли тижневий цикл і тепер цілеспрямовано готувалися на «Інгулець». Тож можна не сумніватися – у «Хрестоносців» буде чимало сюрпризів для уболівальників та суперника. А перемога над фіналістом Кубка України може не лише здорово задовольнити власні амбіції, а й суттєво зміцнити наше становище у турнірній таблиці Першої ліги.

VERSUS

У «Інгульця» за чотири матчі міжусобної історії «Волинь» виграла ще у статусі прем’єрлігової команди: 2015-го року дубль Флорентіна Матея приніс нашому клубу перемогу над суперниками в першому раунді Кубка України (2:0). Минулого сезону в дуже цікавому матчі на «Авангарді» команди розійшлися миром (1:1), а от на виїзді усі три очки у «Волині» забрав гол з пенальті від Олександра Акименка – 0:1. У першому колі цього чемпіонату найкращий бомбардир «Інгульця» знову відзначився у ворота «Хрестоносців» та на останніх хвилинах матчу приніс «аграріям» нічию – 1:1. Тож у цьому матчі кожна із команд зможе схилити шальки відносин на власну користь.

АРБІТРИ

Головним арбітром матчу буде львів’янин Олександр Кальонов. Асистенти арбітра будуть також зі Львова – Ростислав Якимик та Юрій Суряк. Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Олександр Шамич (Київ).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Інгулець» (Петрове, Кіровоградська область)

Рік заснування: 2013

Кольори клубу: жовто-червоні

Офіційний сайт клубу: http://ingulec.com/

Головний тренер: Сергій Лавриненко

Поточне місце в таблиці Першої ліги: 8 (21 матч, 9 перемог, 5 нічиїх, 7 поразок, різниця голів 21:24, 32 очки)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus