USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» з рахунком 5:2 поступилася «Чорноморцю»

25 Червня 2020 20:59
«Волинь» у гольовому матчі на виїзді поступилася одеському «Чорноморцю» - 5:2. Відзначимо, що майже увесь другий тайм лучани грали в меншості.

Перша ліга повернулася: луцька «Волинь» свій перший посткарантинний матч повинна була зіграти з одеським «Чорноморцем» на виїзді. Спочатку дату матчу призначили на середу, але через два випадки коронавірусу у «Волині» матч перенесли на день пізніше. Зазначимо, що у футболістів лучан COVID-19 не виявили.

Не можна не згадати про різноманітні чутки довкола одеської команди. У ЗМІ часто звучить інформація, що «Чорноморець» хочуть об’єднати з донецьким Олімпіком, але остаточний формат об’єднання поки не відомий. Тож така інформація навряд підбадьорювала одеських футболістів перед грою з «Волинню».

Яка готовність обох команд – невідомо. Після останнього офіційного матчу «Волинь» поповнило сім новачків, натомість «Чорноморець» вчетверте змінив наставника, новим тренером став Сергій Ковалець, а також практично повністю оновив склад. «Волинь» через пошкодження не могла розраховувати у цьому матчі на захисника Боденкова та нападників Карпенка і Куліша. Рябов попускав цей матч через перебір карток.

Незважаючи на те, що матч відбувався в гостях, «Волинь» з перших хвилин взяла м’яч під контроль, щоправда жодних дивідендів «хрестоносцям» це не принесло. А першу небезпеку у матчі взагалі створили одесити – Мартинюк врятував «Волинь», підставивши ногу після удару гравця «Чорноморця». «Моряки» потрохи оговтувалися від стартової активності «Волині», адже згодом після попереднього моменту вони заробили штрафний – Слінкін пробив невдало.

А на 18 хвилині лучани зуміли здивувати захист «Чорноморця» – після втрати м’яча одеситами Волошинович змістився в центр з правого флангу, обіграв Микицея та пробив у дальній кут – 0:1

Через чотири хвилини в гру вимушений був вступати старий-новий голкіпер «Волині» Літовченко, парирувавши удар Брагару після швидкого розіграшу штрафного.

На 26 хвилині подвоювати перевагу «хрестоносців» міг Приндета, але в цьому моменті вже голкіпер «Чорноморця» вступив у гру, відбивши удар головою центрбека лучан після кутового.

Далі моменти були лише у «Чорноморця», лучани здебільшого захищалися. Слінкін пробив ще один штрафний – м’яч після рикошету від стінки ледь не залетів в протилежний від Літовченка кут воріт. Також після кутового небезпечно по воротах «Волині» пробивав Лиховидько, а Слінкін завдав дальнього удару вже з гри.

На 43 хвилині моменти «Чорноморця» перетворилися у гол – Авагімян пробив прямісінько у кут воріт з-за меж карного майданчика – 1:1.

Початок другого тайму вийшов вкрай невдалим для «Волині», адже одесити заробили пенальті вже через дві хвилини після його старту – Лиховидько вирвався віч-на-віч з Літовченком, і його збив Цюпа, хоча здавалося, що все-таки лівий захисник спершу грав у м’яч.. Клименко впевнено реалізував одинадцятиметровий – 2:1. Відзначимо, що Цюпа отримав другу жовту та залишив свою команду в меншості.

На 61 хвилині Янаков міг «хоронити» лучан, але Літовченко потягнув його удар, подарувавши шанси своїй команді зачепитися бодай за нічию. Однак лучанам у меншості важко було створювати моменти. За 10 хвилин третій гол «моряків» міг забивати Сікорський, але він забіг у гострий кут, звідки важко було поцілити у ворота.

А на 74 хвилині «Чорноморець» все-таки збільшив перевагу у рахунку – Янаков стегном замкнув передачу партнера – 3:1.

А на 86 хвилині Климець, який вийшов на заміну, відквитав один гол, подарувавши «Волині» шанс зачепитися на нічию. Втім, вже за хвилину Яловенко знову зробив перевагу «Чорноморця» впевненою, скориставшись помилкою Літовченка на виході – 4:2.

Вже в додатковий час Яловенко поставив крапку у матчі, зробивши рахунок розгромним – 5:2.

29 червня лучани приймуть на власному полі одного з конкурентів за вихід до «вишки» «Оболонь-Бровар».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
346 Показати IP 25 Червня 2020 21:12
Літовченко - му*ак
Олександр Показати IP 25 Червня 2020 21:15
Давно кажу, що гра "Волині" далеко не чемпіонська... Посилення - ніяк не посилення. А той Цюпа вже давно задовбав. По хорошому - Тлумак давно на вихід.
Фан Показати IP 25 Червня 2020 21:20
Тре вертати назад Кварцяного ! Ото три дні тому в інтерв'ю він розказав, шо мав до кожного футболюги свій індивідуальний підхід - пляшкою з віскі по голові в супроводі рідного йому жаргону, який не підлягає озвученню, і результат гарантований !
Тренер Показати IP 25 Червня 2020 21:52
"Гольовий матч" - це який? В якому забили гол?))) Може "гостьовий"?
Шутнік, до Тренер Показати IP 25 Червня 2020 22:15
це коли багато голів. А гостьовий само собою
Підприємець Показати IP 25 Червня 2020 22:02
Волинь сьогодні-рівень середнячка першості області
Джек Показати IP 25 Червня 2020 22:26
Розпустіть і не позортесь.Забудьте що була така команда вобще
Сергій Показати IP 25 Червня 2020 22:47
От тепер я розумію чому пан спортивний директор був проти поновлення чемпіонату...результат як то кажуть на табло, а головне рівень гри - жалюгідний і принизливий...невже за сім місяців люди настільки втратили кваліфікацію?...справжній футболіст завжди залишається ним: в спеку, дощ, сніг, коронавірус чи в іншій ситуації...але те як одесити возили нас - це повна катастрофа...особливо Михалика з Приндетою...наших бразильських ветеранів...після таких матчів люди мають замислитись над своїм перебуванням в команді, взагалі в футболі...а то для капітана основною причиною поразки стали тести на коронавірус і те, що команда три дні добиралась до місця матчу...може вам назад на карантин з такою грою...сором один...якщо не хочете грати взагалі у футбол, то краще на поле не виходіть...футболістам з вашим статусом має бути встидно за такі матчі...але чи є у вас статус я вже не знаю...
Богдан Сташинський Показати IP 25 Червня 2020 23:05
Команда не готова !!!
АНДРІЙ Показати IP 25 Червня 2020 23:30
Думаю Сачко як тренер ВОЛИНІ справивсяб!!!
Олександр Показати IP 26 Червня 2020 05:36
Больно було дивитись на гру нашої улюбленої команди. Ну ніяк вона не нагадувала, що вона одна з лідерів Першої ліги. Але є ще час виправити ситуацію і показати, що "Волинь" все ж таки достойна Прем"р ліги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus