USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Волинь» - у півфіналі Кубка України. ФОТО. ВІДЕО

11 Квітня 2012 22:38
Луцька «Волинь» перемогла київський «Арсенал» завдяки голу Майкона в екстра-таймі та пройшла до півфіналу футбольного Кубка України.
Матч в режимі онлайн транслював Football.ua.
Напередодні матчу головний тренер «хрестоносців» Анатолій Демяненко не міг розраховувати лише на лівого захисника Олександра Романчука, який продовжує заліковувати мікротравму. Решта бійців були готові до поєдинку.

Перші хвилини матчу м’яч у лучан не тримався. «Каноніри» контролювали гру і створили декілька гострих моментів. Для прикладу, Максим Шацьких закинув м’ячв до карного майданчика «Волині», але удару Володимира Гоменюка забракло точності.

На 12-ій хвилині гості дещо оговталися, і Майкон заробив небезпечний штрафний. Однак бразилець пробив у стінку, а після добивання В’ячеслава Шарпара м’яч пройшов поруч зі штангою, залишивши межі поля. За декілька хвилин, під час зіткнення з гравцем «Арсеналу» Одібе, травмувався півзахисник «Волині» Сергій Пилипчук. Його замінив Рамон Лопес.

До кінця тайму господарі змарнували декілька нагод забити гола. Варто відзначити хорошу гру воротаря «Волині» Дениса Шеліхова. Для початку початку він зняв «шкіряного» фактично з ноги Гоменюка, потім – перевів на кутовий дальній постріл Володимира Польового.

Другу сорокап’ятихвилинку команди розпочали повільно. Кияни шукали підступи до воріт Шеліхова. Андрій Богданов спершу зі штрафного, а згодом з гри навішував у штрафний волинян, але знову на відмінно виконав свою роботу голкіпер «хрестоносців».

На 60-ій хвилині відбувся чи не найпруженіший момент гри: у карному майданчику лучан зіткнулися два Леандро – київський і волинський.

Суддя матчу Дмитро Жуков вказав на 11-метрову позначку. Однак досвідчений Шацьких втратив аж два шанси відкрити рахунок. В першому випадку порушення при виконанні стандарту побачив арбітр, а в другому – бомбардиру «Арсеналу» забракло точності.

За декілька хвилин дві нагоди вивести свою команду вперед втратили Душан Савіч та Майкон. Македонець не влучив у рамку воріт, а бразильцю завадив голкіпер киян Євген Боровик.

«Арсенал» опам’ятався та організував декілька атак. Супермомент на 80-ій хвилині не використав Леандро. Після навісу Гоменюка, він бив по воротах гостей з дуже близької відстані, але промахнувся.
«Волинь» відповіла красивим ударом Майкона, який взяв Боровик.

Тож основний час завершився внічию.

Команди розпочали перший екстра-тайм. Кияни масово атакували ворота лучан, але вирішальний гол забили саме гості.
Знову чудово зіграв Майкон. Він зумів відірватися від оборонців «Арсеналу» і вийти «на побачення» з Боровиком, який цього разу не впорався з своєю роботою – 0:1.

А через хвилину кияни залишилися в меншості. Арбітр за фол останньої надії видалив Одібе.
У другому екстра-таймі кияни намагалися відігратися, але нічого небезпечного для гостей не створили. Натомість волиняни втратили нагоду подвоїти перевагу. Після пасу Ізворану, Майкон перекидав м’яча через Боровика, але кіпер виручив.

Зрештою, фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Волині», яка пройшла до 1/2 Кубка України.
Жеребкування півфіналів відбудеться 12 квітня.

Арсенал - Волинь 0:1

Гол: Майкон, 104

Арсенал: Боровик, Хомин, Одібе, Симоненко, Польовий, Богданов, Флореску, Шацьких, Леандро (Міколюнас, 87), Кобахідзе (Адійя, 99), Гоменюк (Мазілу, 105 +3)

Волинь: Шеліхов, Сімінін, Шиков, Приндета, Леандро, Насонов (Герасим'юк, 84), Ізворану, Шарпар, Пилипчук (Рамон, 24), Савіч (Масло, 120 +1), Майкон

Попередження: Симоненко, Кобахідзе - Ізворану, Герасим'юк

Вилучення: Одібе, 105 +1

На 61-й хвилині Шацьких не реалізував пенальті (повз ворота)
Фото з сайту ФК "Волинь".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
fan Показати IP 11 Квітня 2012 22:44
Молодцы!!!
Romanas Показати IP 12 Квітня 2012 08:27
Бравісімо!!!
фан Показати IP 12 Квітня 2012 09:10
круто, молодці
Василь, Луцьк Показати IP 12 Квітня 2012 09:23
Так примати, молодці !!! Я вірив у свою команду. "Волинь" повинна грати у фіналі Кубка України.
Fantom Показати IP 12 Квітня 2012 11:29
Шацьких молодца, снайпер ))
Лучано Показати IP 12 Квітня 2012 14:07
В півфіналі крайньо-західні і крайньо-східні команди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus