USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Волинь» вчергове поступилася на виїзді

21 Листопада 2016 09:49
У поєдинку між аутсайдерами чемпіонату виділити фаворита видавалося завданням непростим: господарі перед цим програли тричі поспіль, а «Волинь» не знає смаку перемог у виїзних матчах вже 11 ігор.

Щодо кадрових проблем, то «Зірка» на тижні змінила головного тренера: замість іспанця Даріо Друді команду до матчу готував Віктор Догадайло.

У «Волині» заліковують травми капітан команди Олег Герасимюк, Артем Дудік та Міха Горопевшек, а через дискваліфікацію не зміг допомогти команді Юрій Романюк, що змусило Віталія Кварцяного взяти до основного складу декількох гравців молодіжки, аби принаймні заповнити заявку.

Початок матчу, як і увесь перший тайм, варто віднести в актив «Волині»: лучани контролювали хід поєдинку, час від часу створювали моменти, але довести їх до логічного завершення не вдалося ні Діденку, коли на ветерана чудово грудьми скинув Петров, ні Андрію Никитюку під завісу першого тайму, з ударом якого справився голкіпер «Зірки» Паст.

В актив кропивничан у першому таймі можна віднести хіба що непризначений пенальті за гру рукою Шабанова у власній штрафній та декілька не надто гострих розіграшів кутових, після яких з ударами Перейри та Фаворова без проблем впорався кіпер волинян Марчук.

Перерва явно пішла на користь господарям. Вони більше стали володіти м’ячем та поступово зміщували гру на половину поля лучан, що принесло свої плоди на 59 хвилині, коли Артем Фаворов лишився без нагляду у штрафній «Волині», після передачі від Бацули, та влучно пробив у дальній кут воріт «Волині»: 1-0.

Чи не єдиний шанс відігратися за декілька хвилин втратив найактивніший гравець «Волині» у матчі Задерецький, але удару Дмитра, метрів з 25, забракло влучності.

Натомість господарям і надалі вдавалося тримати ініціативу у матчі та створювати момент за моментом, один із яких і завершився другим голом: невпевненими діями захисників «Волині» майстерно скористався той таки Фаворов, який, обігравши одразу трьох гравців лучан, увірвався до штрафної і віддав точно на вільного Білонога 2:0.

У «Волині» лишалося майже 20 хвилин, але створити якусь небезпеку біля воріт «Зірки» лучанам так жодного разу і не вдалося, а тому фінальний свисток Ярослава Козика зафіксував закономірну перемогу команди з Кропивницького та чергову виїзну поразку «Волині», вже 11 поспіль.

Наступний поєдинок лучани проведуть вдома 26 листопада проти київського «Динамо» за порожніх трибун «Авангарду». Чи вдасться підопічним Кварцяного дати бій найтитулованішій команді України дізнаємося уже менше ніж за тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus