USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» вимагає дискваліфікації арбітра Кутакова

7 Грудня 2014 20:45
"Волинь" вимагає пожиттєво дискваліфікувати арбітра Дмитра Кутакова. В іншому випадку футбольний клуб зніметься із змагань під егідою ОПФКУ "Прем`єр-ліга", - йдеться на сайті ФК "Волинь".

Нагадаємо, поєдинок 10-го туру між "Волинню" та "Металістом" перервали на 88 хвилині після того, як вболівальники вибігли на поле стадіону "Авангард".

Фанати луцької "Волині" ледь не вчинили самосуд над головним арбітром матчу 10-го туру чемпіонату України проти "Металіста" Дмитром Кутаковим.

Фанатів заспокоювали і футболісти, і стюарди. У підсумку останні хвилини матчу не дограли, завершивши гру з рахунком 2:1 на користь "Металіста".

З цього приводу "Волинь" вимагає дискваліфікації арбітра Кутакова та перегравання матчу.

"Ми розуміємо, що дії вболівальників "Волині" були неправомірними, і знаємо, що вони підпадуть під санкції з боку органів футбольного правосуддя України. Але у клубі впевнені, що таку поведінку вболівальників провокували надзвичайно упередженим суддівством арбітра Кутакова. Воно робить марними усі старання тренерів, футболістів та інвесторів клубу задля якомога кращого виступу команди в чемпіонаті", - йдеться на сайті футбольного клубу.

"Помилки арбітрів трапляються часто, але ФК "Волинь" наполягає, що арбітраж у матчі нашої команди з "Металістом" був саме упередженим і таким, який істотно вплинув на результат матчу. Відтак ми вимагаємо покарати головного арбітра матчу, а саме: пожиттєво дискваліфікувати арбітра Кутакова. В іншому випадку футбольний клуб "Волинь" зніметься із змагань під егідою ОПФКУ "Прем`єр-ліга".

Окрім того, звертаючись до Федерації футболу України стосовно санкцій до арбітра Кутакова, ми вимагатимемо перегравання поєдинку "Волинь" - "Металіст", оскільки не вважаємо, що він відбувся за чесного суддівства", - зазначено у повідомленні.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний також прокоментував матч з «Металістом».

"Ми дуже ретельно готувалися до матчу. Готувалися до дій "Металіста", до того, як зіграють гравці. Єдине, що ми не вивчали, це як грати проти арбітра. Гравці стоячого "Металіста" знали, що в них є три судді, четвертий, делегат, інспектор. Я спочатку спокійно сказав: "Діма, судіть нормально. І що з того вийшло?!" Я вчора дивився англійський футбол, там судді не видно. А у нас. Сьогодні вболівальники повстали проти неправди. Так, можливо, це неправовий метод. Але як, скажіть, їм поводитися. Я сподіваюся, що судді визнають свої помилки. Це буде перший крок до очищення українського футболу", - зазначив Кварцяний.

Фото: Роман Домбровський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
patriot Показати IP 7 Грудня 2014 22:35
Дивлячись відеоповтори у "Профутболі" і "Великому футболі" зрозуміло, що більше Волинь грубо грала, а підстрікання Циганика - це взагалі?! Як це люди "побіжать"? Влаштував політичне шоу, де немає кінця і краю тому безладу в країні і зрозуміло під чию дудку співає Циганик і всі "плюси" у своїх програмах!!! Ну якщо щось в цьому побачить УЄФА, то мало не буде і потім біжіть куди завгодно коли український футбол взагалі діскваліфікують за безлади!
Анонім Показати IP 8 Грудня 2014 01:50
Насолили. А от кому?
ВОНО до Анонім Показати IP 8 Грудня 2014 06:25
бояться повтору Вінниці у Луцьку, от і перенаправили гнів натовпу в беспечне русло
віра Показати IP 8 Грудня 2014 07:41
Судді мають бути СУДДЯМИ що у футболі, що у судах!!!! А інакше - гнати!
хрущ Показати IP 8 Грудня 2014 07:49
Яке прізвище такий і суддя. (кутак у чурок ***)
Фанат Ка Показати IP 8 Грудня 2014 08:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus