USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» вирушила на перший у році селекційний збір

21 Січня 2018 18:01
Як розповів головний тренер «Волині» Віктор Богатир, на Київщину вирушило 22 гравців. Серед них ті, з ким клуб підписав нові контракти, а також гравці, які грали за нас у першій частині чемпіонату України у Першій лізі або ж не так давно захищали кольори нашої команди.

Про це повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

Окрім 12 новачків, на збір поїхали ще дев’ятеро: Юрій Тетеренко, Андрій Ляшенко, Сергій Мелінишин, Олег Марчук, Руслан Марушка, Олег Тракало, Віталій Неділько, Андрій Никитюк та Денис Хвалицький.

Майже усі ці гравці тренуватимуться за окремою програмою, а окрім них «Волинь» перегляне близько п’ятнадцяти потенційних новачків. Якраз вони, за словами Віктора Богатиря, протягом 21-23 січня гратимуть як мінімум чотири спаринги: проти «Колоса U-19» (Ковалівка), команди місцевої ДЮСШ «Атлет», «Суми», а також молодіжної команди київського «Динамо». Саме за підсумками цих спарингів потенційні новачки офіційно можуть приєднатися до лав луцького клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus