USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» їде до Туреччини з новими нападниками

1 Лютого 2018 14:48
Під час зимової паузи один із аутсайдерів Першої ліги проводить найгучнішу трансферну кампанію українського футболу. Минулого тижня «Волинь» оголосила про підписання ще кількох новачків, тож загальна кількість нових виконавців у команді Віктора Богатиря досягла вже 17 осіб.

Після селекційного збору команди під Києвом її поповнили півзахисники Павло Гордійчук, Василь Курко і Євген Зарічнюк. Вони, як більшість попередніх новачків «Волині», є досвідченими гравцями, які встигли пограти не за один український, а також за іноземні футбольні клуби.

Сімнадцять нових та до десяти колишніх футболістів полетять 2 лютого на перший іноземний збір «Волині» до турецького Белека. Він триватиме до 15 лютого. Після цього команда повернеться в Україну, щоб за кілька днів знову відбути до Туреччини.

«Ми маємо кістяк команди, але все одно шукатимемо ще одного нападника, – розповів головний тренер Віктор Богатир. За його словами, нападники молодіжного складу «Динамо» Щебетун і Тарануха, яких «Волинь» переглядала на січневому зборі, не підійшли команді, тому «Волинь» усе ще в пошуках форвардів.

Натомість 2 лютого до Туреччини полетять ще два ймовірні новачки. Згідно з інформацією, це нападники 31-річний Руслан Івашко та 28-річний Володимир Коробка. Обидва також мають у послужному списку пристойний набір команд, а Коробка, який запам’ятався виступами в «Таврії», з 2014 року грає за кордоном – у російській «Тюмені», білоруському «Вітебську» та грузинському «Колхеті».

Під час збору в Белеку «Волинь» зіграє три матчі, щоправда, суперників у спарингах, ймовірно, доведеться шукати у ході збору. Але один із матчів точно відомий – «Волинь» зіграє в Туреччині добре забуте українське прем’єрлігове дербі з «Дніпром». Щоправда, не з давніми друзями, а з новим клубом – «Дніпро-1», із яким лучани, власне, й вилетять на збір із Києва.

«Наразі наша команда ще сира, особливо в плані зіграності. Стабілізація складу відбудеться вже на другому турецькому зборі, після нього я вже буду мати думку про основу, про тактику гри», – вважає Богатир. На його думку, саме зараз настає час істини, адже команді треба зігратися, а також, крім навантажень, отримати багато теоретичної інформації, перевірити сили в спарингах.

Юрій Конкевич, Луцьк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В. Поперечний Показати IP 1 Лютого 2018 16:19
І думаю що нарешті в клубі якась визначеність і стабільність є. Головне що не шарахаються, як колись. І скандалів поменшало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus